- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
biztos szép lesz meg minden, de engem egy uj unreal tournament érdekelne már az uj engine-el
-
-
Cathulhu
addikt
Aki 2013ban nem tud áldozni 20k+ egy VGAra, hogy az is dx11 legyen, az nem fog 10-15k-t a játékra sem így az nem is célközönség. Warezpistik meg végképp nem.
-
petya1992
tag
Erre kiváncsi leszek, és ráadásul exklúzív gamma
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
#57919488 #25 üzenetére
Na hát ez elég durva, egyetértek, ezért érdemes beszerezni, még ha nem is csúcskategóriás VGA-t, de egy normális sebességűt. Én nemrégen vettem egy Radeon 5770-et, piszok jó áron, megérte, mert a mostani játékokat is bőven viszi nekem.
Kiváncsi leszek erre a játékra, az Alan Wake jut eszembe, de lehet csak a thriller rész miatt.
-
UnSkilleD
senior tag
épp ideje már elkezdeni tolni az új cuccokat kifelé, én ennek csak örülök még ha gépet is kell újítani
-
persil
nagyúr
"A Blacklight: Retribution fejlesztőcsapata egy pszichológiai thriller játékot fejleszt, kizárólag PC-re, melyhez az Epic legújabb motorját fogják használni."
Gyönyörű a mondat minden szava! Bár naponta olvasnék ilyen híreket!
Amúgy tényleg vérgáz, hogy egyszer az a baj, ha a játék konzolport és cserébe gyengébb a graf, másnap meg már azért megy a sírás, hogy ha pc exkluzív, de nem megy a régi gépeken.
-
MCBASSTION
aktív tag
igen, de ketlem h ezen normalisan futna... egyszeruen jelenleg kizarolag a hd7xxx szeriaban van eleg compute teljesitmeny ehhez...
Ide nem csak dx11 konfig kell majd, hanem compute config
de egesz egyszeru a dolog, ha szep dinamikus dolgokat szeretnel akk uj gep, ha nem akk meg meg mindig ott van egy rakat jatek -
Segal
veterán
válasz
Sanchez638 #5 üzenetére
Hagyjuk már ezt az embereknek mire van pénzük rizsát.
Úgy írják ezt egyre többen mintha kötelező lenne játszani ezekkel a játékokkal vagy pisztolyt tartanának a fejedhez a videókártyagyártók hogy megveszed az új csúcskártyánkat vagy meghalsz g*ci...
Ha ez az érdeklődési köröd ugyis beszerzel egy dx11-es vga karit ha meg más akkor (legalábbis evégett) tutira nem ennyi.
Nekem speciel már van mert érdekelnek a játékok (31 éves vagyok mielőtt apuci fizetinek kategorizálsz) és én meg olyan dolgokra nem költök vagy lényegesen kevesebbet amit meg más erőltet.
Szóval 2013-ba szerintem nehogymár nagy érvágás legyen egy dx11-es vga kari megvásárlása. Pont az a jó végre hogy nem egy sz*ros konzolátiratot fogunk kapni és a minek új konzol tipusu gondolkodásúak is be fogják végre látni hogy az imádott konzoljuk tudása már a béka segge alatt van és ideje lenne újat kiadni. (Ettől függetlenül több játékot láttam konzolon futni meg megfelelő pc-n és grafikailag mintha nem is ugyanaz a játék lett volna...)
Ez van kell a fejlődés mert különben még mindig 2D-s játékokkal játszanánk ami nem kell vagy inkább muszáj az a követése (vásárlása) az új dolgoknak azt CSAK LEHET HA ÉRDEKEL. -
Spancho
senior tag
Inkább úgy mondom hogy jövőre érdemes lesz gépet 'frissíteni' vagy újat venni.
Ha tényleg jön az új NextGen az elég nagyot fog lendíteni a játékpiacon + ugye itt vannak az új Enginek is szóval akinek ilyen alap 2 magos jó pár éves gépe van aki eddig úgy volt hogy a mostani játékok mind konzolportok és bőven el van az most nyugodtan fejleszthet. -
-
ldave
félisten
Egyszer az a baj, hogy egy játék csak konzolport és nem használja a modern PC-s hardvert, máskor meg az a baj, csak azt használja és nem fut a régi gépeken
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sanchez638 #5 üzenetére
Nem tudják megoldani. Ez egy teljes megvilágítási rendszer. Ezt nem lehet csak úgy kicserélni a motorban. Pontosan ezért nem lesz konzolos port, mert az aktuális konzolgenerációval kivitelezhetetlen ez a megvilágítási modell. Talán a Wii U-n megoldható, de oda is dolgozni kellene, mert komoly compute teljesítményt igényel a futószalag. Amit meg tudnak tenni, hogy kikapcsolhatóvá teszik, de ahogy a képeken látod ezzel nem lennél kisegítve.
Akkor te mint potenciális vásárló kiesel, ezzel nyilván ők is számoltak, amikor egy olyan motort licenceltek, ami DX11 alatt nem üzemképes, sőt, konzolokon sem működik. -
Spancho
senior tag
Na az előbb volt hír hogy a CryEngine csak DX11-et fog támogatni ,most már ez is...
Asszem sok embernek kell új gépet venni majd
És ez már azért elég indok az új NextGen konzolokhoz is.
Remélem nyáron max az E3-on bejelentik őket és karácsony előtt már elérhetőek is lesznek. -
ViZion
félisten
Engem nem a dájrektiksz, hanem ez rémített meg:
"pszichológiai thriller játék"
Még egy emlékezetvesztős-világmegmentős gémet nem tudnék játszani. Remélem a motor és a látvány mellett nem fog a történet elveszni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sanchez638 #2 üzenetére
Az Unreal Engine 4 mellett nem lehet mit csinálni, mert a teljes voxel lightning fázis compute shaderen (SM5.0) keresztül megy. Ha ezt kivágja a future level leskálázás, akkor elveszik a megvilágítás zöme:
Ahogy a képeken látod technikailag kikapcsolható elemről van szó, de gyakorlatilag lényegtelen, hogy van-e DX10/9 támogatás, mert elveszik a megvilágítás. Ebből a szempontból felesleges visszaskáláztatni a rendszert, mert teljesen mindegy, hogy nem indul el a régi termékeken, vagy szimplán használhatatlan a megvilágítás hiánya miatt.
-
Sanchez638
addikt
"Magyarul csak DirectX11-támogatással rendelkező hardvereken fog futni." Akkor elesnek egy csomó pénztől, és emiatt olyan nem lesz, directX 9 vagy 10 biztos lesz benne
-
látványra biztosan oda fogja tenni magát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest