Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz Sanchez638 #5 üzenetére

Hagyjuk már ezt az embereknek mire van pénzük rizsát.
    Úgy írják ezt egyre többen mintha kötelező lenne játszani ezekkel a játékokkal vagy pisztolyt tartanának a fejedhez a videókártyagyártók hogy megveszed az új csúcskártyánkat vagy meghalsz g*ci...
    Ha ez az érdeklődési köröd ugyis beszerzel egy dx11-es vga karit ha meg más akkor (legalábbis evégett) tutira nem ennyi.
    Nekem speciel már van mert érdekelnek a játékok (31 éves vagyok mielőtt apuci fizetinek kategorizálsz) és én meg olyan dolgokra nem költök vagy lényegesen kevesebbet amit meg más erőltet.
    Szóval 2013-ba szerintem nehogymár nagy érvágás legyen egy dx11-es vga kari megvásárlása. Pont az a jó végre hogy nem egy sz*ros konzolátiratot fogunk kapni és a minek új konzol tipusu gondolkodásúak is be fogják végre látni hogy az imádott konzoljuk tudása már a béka segge alatt van és ideje lenne újat kiadni. (Ettől függetlenül több játékot láttam konzolon futni meg megfelelő pc-n és grafikailag mintha nem is ugyanaz a játék lett volna...)
    Ez van kell a fejlődés mert különben még mindig 2D-s játékokkal játszanánk ami nem kell vagy inkább muszáj az a követése (vásárlása) az új dolgoknak azt CSAK LEHET HA ÉRDEKEL.

Új hozzászólás Aktív témák