Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - RAM topik
 - Milyen monitort vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezetékes FEJhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

xmaas
őstag
Adjanak az op rendszer melle amit erintokepernyore faragtak egy jo kis erintokepernyos monitort ingyen aztan szeretni fogja mindenki sot vinni fogjak mint a cukrot ne varjak el azt hogy azert mert nekik igy alt fel a nemiszervuk hogy ilyen tapicskolos rendszert faragjanak desktop-ra ahol a a vilag 95% billentyuzet/eger kombot hasznal amiota vilag a vilag hogy rohanjunk gyorsan a boltba venni erintokepernyot 100 ezerert vagy tobbert.,amugy elegedett win 8 felhasznalo vagyok nem flamekeltesnek szanom
 - 

matyi012345
őstag
Nekem tetszik így is...
 start gomb nélküli élet is teljesen megszokható és tetszik a metro felület is. Most már nem kéne újból a gombos megoldás...egyébként meg pár apróságot leszámítva ugyanaz mint a win7, csak pörgősebb. Először amikor feltettem nekem is az tűnt fel, hogy eltűnt a start, de kb 10 perc alatt megszoktam és ráállt a kezem erre a rendszerre. Ami nekem elsőre feltűnt a win7 után, hogy gyorsabb lett a gépem és kb ennyi. Mindent meg tudok vele csinálni amit W7 alatt is meg tudtam, csak kicsit kényelmesebben. Akinek nem tetszik az meg visszateszi a 7-est, valamint idejön feleslegesen flamelni. 

- 

Retekegér
MODERÁTOR
Ha ez volt a W8 sikerének kulcsa (hogy ti. mindenki érintőképernyővel használja), akkor valamit nagyon rosszul mértek fel a marketingesek. A privát felhasználók töredékére számíthattak csak, akik hajlandók új eszközbe is beruházni. A vállalati szegmens úgy ahogy kimarad, jó esetben most migráltak / migrálnak XP-ről W7-re.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
 - ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
 - Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
 - Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
 - Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

start gomb nélküli élet is teljesen megszokható és tetszik a metro felület is. Most már nem kéne újból a gombos megoldás...egyébként meg pár apróságot leszámítva ugyanaz mint a win7, csak pörgősebb. Először amikor feltettem nekem is az tűnt fel, hogy eltűnt a start, de kb 10 perc alatt megszoktam és ráállt a kezem erre a rendszerre. Ami nekem elsőre feltűnt a win7 után, hogy gyorsabb lett a gépem és kb ennyi. Mindent meg tudok vele csinálni amit W7 alatt is meg tudtam, csak kicsit kényelmesebben. Akinek nem tetszik az meg visszateszi a 7-est, valamint idejön feleslegesen flamelni.