Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
Igen, pár dolog máshol van mint a Win7-ben, de azért ez nem akkora katasztrófa. Amikor én váltottam 10-15 perc alatt simán megszoktam az új rendszert és azóta boldogan használom és minden tudok benne hogy mi merre meddig. Nekem megérte az a pár perc megszokás azt, hogy ennyivel gyorsabb. Arról meg nem is beszélve 1-2 régebbi netbookon a Win7 halott vállalkozás, míg a Win8 vígan elmegy. És ezt nem kitaláltam, volt a családba egy atomos 10"-os netbook amin a Win7 32bit pár nap használat után totál belassította a gépet, míg a Win8-al simán használható volt hosszú távon.
-
matyi012345
őstag
Nekem tetszik így is...
start gomb nélküli élet is teljesen megszokható és tetszik a metro felület is. Most már nem kéne újból a gombos megoldás...egyébként meg pár apróságot leszámítva ugyanaz mint a win7, csak pörgősebb. Először amikor feltettem nekem is az tűnt fel, hogy eltűnt a start, de kb 10 perc alatt megszoktam és ráállt a kezem erre a rendszerre. Ami nekem elsőre feltűnt a win7 után, hogy gyorsabb lett a gépem és kb ennyi. Mindent meg tudok vele csinálni amit W7 alatt is meg tudtam, csak kicsit kényelmesebben. Akinek nem tetszik az meg visszateszi a 7-est, valamint idejön feleslegesen flamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest