Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért lassabb a külső SSD, mint amit ígértek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor a cikkben írtak eredetileg óriási f×szságokat... W Úgy látszik, egyre több ITCafés cikknél fogalmaznak szarul, vagy írnak bődületes baromságokat... könyörgöm, nézzenek már körül először egy kicsit...
Megnéztem, és azóta átfogalmazták a cikket, így már nem tartalmazza ezt az óriási hülyeséget. Konkrétan verziószámról volt szó az eredeti cikkben, amit nem is értettem, hogyan jöhet hirtelen a 6.2-es verziószám után 8.1...
Ezek szerint tényleg nagyon fenntartásokkal kell kezelni minden ITCafés cikket, mert a cikkíró hozzáértése megkérdőjelezhető...
Akkor mégis áll az eredeti hozzászólásom, amiben pont erre a problémára hívom fel a figyelmet, az előbbi pedig tárgytalan, a cikk hülyesége vezetett meg faszán. Kár, hogy bíztam benne, hogy a cikkíró utánanézett, mielőtt blődségeket pötyögött volna be.(#358) Penge_4 :
konkrétan nem tudom, milyen alkalmazások esetén jöhet elő ilyen kompatibilitási probléma, ami miatt pont a 6.0-s Vista után jött a 6.1-es Windows 7... úgy értem, akkor már miért nem XP után maradtak az 5.x-es vonalon. Igazából tényleg f@szság a konkrét verzióellenőrzés a szoftverfejlesztésnél, feature meglétét vagy hiányát kéne detektálni, nem pedig verziószámhoz kötni egy alkalmazás vagy csak valamely részének működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilinternet
- Miért lassabb a külső SSD, mint amit ígértek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Projektor topic
- Szemüveges topik
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest