Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#40553216 #346 üzenetére
tomtyi, szerintem teljesen félreértetted az előző hsz.-emet, amire így reagáltál
Én pont, hogy meglepődtem azokon a tapasztalatokon, amiket leírtál (és amikhez vlevi is hozzátett még pár infót), és mindenféle irónia nélkül mondtam, hogy még inkább abba az irányba tereltetek, hogy ne akarjak Windows 8-ra váltani.Mivel olyan dolgokat írtatok le, amik nagyon gázosak. Szóval mi alapvetően egyetértettünk (tehát én is kamu előnyöknek tartom azokat, amikkel többnyire előjönnek a Metro UI védelmezői), és Ti még elmondtatok olyan dolgokat, amikkel még nem találkoztam (eddig virtuális gépen használtam csak a Windows 8-at, tehát nem napi tapasztalatom van vele), de így elmondás alapján kapásból problémásnak tartok, és 100%, hogy nagyon zavarna a napi használat során.
Remélem, így már tiszta, hogy én pont, hogy nem belédkötni akartam, hanem csak megdöbbentem azokon, amiket még pluszban hozzátettetek.Amúgy most elolvastam az ominózus hsz.-emet még egyszer, és sztem nem is tűnt belekötősnek.
De mondjuk megértem, hogy a sok gyökér komment után már lejjebb került az ingerküszöb, és olyat is elvtelen Windows 8-védelmezőnek tartottál, aki pont, hogy nem védte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest