Hirdetés
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD ellen)
 - OLED TV topic
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Házimozi belépő szinten
 - Gaming notebook topik
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Apple MacBook

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ng0ofy
KORREKTOR
Ez az a cikk, aminél, amikor elolvastam délután telefonról, tudtam, hogy a forum tele lesz jobbnál jobb és okosabb ötletekkel és érvekkel - valamint a legidegesítőbb ostoba marhaságokkal.
Így is lett

Pár gondolatot én is leírnék, mint a kevés boldog win8 userek egyeike:
Jó ez, na.
Tényleg, egyszerű, igaz kicsit más, kicsit csúnya, de ami és amikor működik, az és akkor működik.
Viszont a Microsoft részéről azt, amit Pali a cikkben javított(?), hogy visszakozna design tekintetében, azért, mert egyesek nem képesek megtalálni egy funkciót kicsit gyerekesnek, komolytalannak tartom. Ha belekezdenek a jóvő formálásába, akkor csinálják végig. Egyébként hiteltelen az egész. Azt hirdették, hogy a csempe és az ujjal mutogatás-tapicskolás lesz a jövő valamint a letisztult szöveges informatív felület (ami egyébként nekem és még sokan másoknak nagyon tetszik-tetszene). Tartani kellene innentől a szavukat és ragaszkodni ahhoz amiben hisznek vagy hittek, mert egyébként ha lefekszenek az emberek napi igényeinek, akkor nem befoláysolják és irányítják az ízlést, hanem loholnak a divat után és abból nem lesz évek múlva egyeduralkodói vagy egyéb meghatározó szerep, csak a kínlódás a szomorú verseny.

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
 - HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő