Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ng0ofy

KORREKTOR

Ez az a cikk, aminél, amikor elolvastam délután telefonról, tudtam, hogy a forum tele lesz jobbnál jobb és okosabb ötletekkel és érvekkel - valamint a legidegesítőbb ostoba marhaságokkal.

Így is lett :D

Pár gondolatot én is leírnék, mint a kevés boldog win8 userek egyeike:

Jó ez, na.

Tényleg, egyszerű, igaz kicsit más, kicsit csúnya, de ami és amikor működik, az és akkor működik.

Viszont a Microsoft részéről azt, amit Pali a cikkben javított(?), hogy visszakozna design tekintetében, azért, mert egyesek nem képesek megtalálni egy funkciót kicsit gyerekesnek, komolytalannak tartom. Ha belekezdenek a jóvő formálásába, akkor csinálják végig. Egyébként hiteltelen az egész. Azt hirdették, hogy a csempe és az ujjal mutogatás-tapicskolás lesz a jövő valamint a letisztult szöveges informatív felület (ami egyébként nekem és még sokan másoknak nagyon tetszik-tetszene). Tartani kellene innentől a szavukat és ragaszkodni ahhoz amiben hisznek vagy hittek, mert egyébként ha lefekszenek az emberek napi igényeinek, akkor nem befoláysolják és irányítják az ízlést, hanem loholnak a divat után és abból nem lesz évek múlva egyeduralkodói vagy egyéb meghatározó szerep, csak a kínlódás a szomorú verseny.

Új hozzászólás Aktív témák