Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
Haha, itt nagyon látni, hogy a God Eater készítői csinálják ezt a játékot is, ott is minden játékban ha a karakteredet kiütik, az oldaladon harcoló NPC-k még újra lábra állíthatnak, ha megosztják veled az életüket.

Ezek szerint lehet, hogy ez valami kézjegyük vagy ilyesmi.
-
sp8787
addikt
En forditva vagyok. Az elejen noway most mar musthave.

Amugy ugyis megvesszuk ne altassuk magunkat.
Nem sok ilyen jellegu jatek van ami meg kijon az is sokkal kesobb szval sztem majd megint ott tobzodunk a megfelelo topicban.Amugy a resurrection-el mi a baj? A Sekiro-ban pont ugyanez lesz csak eppen magatol eled fel, a Nioh-ban meg van Quick-change.
-
BOBAKILL
őstag
Jah. Inkább a Nioh-ra meg a Nier-re hajaz az irányítás. Nekem az tűnt fel hogy nagyon statikus a környezet... A fegyó skálázódás az nioh-ra hajaz, a többi az ds. Kicsit suta a karakter mozgása, nem egy ds3. Mi az már hogy a karakter meghal a bossharc közben a társa meg felgyógyítja...
Még mindig nem győzőtt meg ez a játék hogy megvegyem, pedig ígéretesnek gondoltam.
-
sp8787
addikt
Erdemes megnezni a control scheme-et, elegge hybridnek tunik bizonyos jatekokbol osszegyurva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem sok ilyen jellegu jatek van ami meg kijon az is sokkal kesobb szval sztem majd megint ott tobzodunk a megfelelo topicban.