Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
szupermacs #2 üzenetére
Ja, én se.
De úgy látom lesz akinek bejön -
Viper26
nagyúr
Érdekesnek néz ki, tetszik a videó alapján.
Egyébként Mechwarrior is készül (single), ha jól tudom.
-
duvi
nagyúr
Úgy bizony
Én is nagyon várom már a megjelenést! Támogatás megvolt, tehát a vásárlás már letudva
Hosszú kihagyás után végre új életet lehelnek a frencsájzba. Szerencsére hozzáértő csapat csinálja, akiknek már bőven van tapasztalatuk (Shadowrun sorozat) a körökre osztott stratégiában. Amennyiben ez jól sikerül, reméljük, hogy valaki ráugrik a MechWarrior jogokra is
-
Rexdemon
aktív tag
Mechcommander turn based köntösben IDE NEKEM AZONNAL!!!!
-
tibaimp
nagyúr
Basszus, ez stratégiai játék lesz! Pedig már reménykedtem egy jó kis ezer éves MechWarrior clone-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kiderült, hogy a támogatói béta teszt jövő hónap elején indul, mindemellett pedig megtudtuk, hogy a fejlesztők mostantól együttműködnek a Paradox Interactive csapatával.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest