- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
Azért nem eszik olyan forrón azt a kását. A cím alapján elsőre az ugrott be, hogy te jó ég 300 hiba a 12c-ben, merthogy számomra, ahogy gondolom a többség számára is Oracle = adatbázisszerver. Tudom megvette a sunt, ezért övé a java, MySQL-t is tőle lehet letölteni, sőt találkoztam a „csodás” vállalatirányítási rendszerével is, de elsőre akkor is a 12c ugrik be, mint a cég sikerterméke. Ha azt nézem mekkora portfolióra oszlik szét a 300 hiba nem is olyan sok. Ennyit szerintem az M$ vagy az IBM is megtermel…
Miért probléma, hogy csak negyed évente van frissítés? Egy adatbázisszerver nagyon nem Vér Pistike MySQL-el megtámogatott webszerverecskéje. Az egy dolog, hogy kijött a frissítés, az pedig egy másik, hogy a teszt síkra felrakják a javítást, letesztelik, és ha minden jól megy, akkor a következő change ablaknál mehet az éles síkra is. Szerintem kevés cégvezető van, aki attól parázik, hogy egy hete kijött a javítás, meg 3 hónapja ismert hiba, és még mindig nincs kint a patch az éles síkon. Inkább attól szoktak parázni, hogy pár napos tesztelécske után kimegy a javítás az éles síkra, és ledöglik a könyvelés.
Javaban írt programnál még nagyobb a kockázat, hogy megy-e az új Java-val is.
Szóval nem hiszem, hogy annyira SOS-be frissítenék nagyvállalati termékeket. Főleg, ha kívülről nehezen elérhető. Egy nyilvános webszerver más tészta, de ez nagyon más.
Kérdés: Mennyivel lenne jobb, ha havonta, két hetente adna ki javítást? Egyik hónap java, másik, MySQL, aztán Oracle 12c. Jah, hogy akkor is negyed évente jön frissítés a 12c-re? Ugyanott lennénk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest