- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két Samsung nyomtatónk van, az egyik egy Samsung SL-m2070w, a másik egy Samsung Xpress C480W. Az egyik 2 éve, a másik egy éve probléma nélkül működik. Nekem HP-m volt régen, de annyi szoftveres probléma volt vele, hogy megfogadtam, biztos nem veszek HP-t, akármennyire is azt ajánlották a számítástechnika-üzletben. Engem őrületbe kergettek ezek a HP-s hibaüzenetek, már majdnem ott tartottam, hohy kivágom az ablakon.
Tehát a Samsungot csak ajánlani tudom! Pedig én már kétszer utántöltöttem a tonert is, s ugyanúgy működik, mint újkorában. A firmware frissítését azért én sem javaslom, mert ki tudja, mit raknak be az új firmwareba, de magától nem frissít szerencsére, szóval ezzel nincsen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyes termékek egy kis ideje nem nyomtattak az utángyártott tonerkazettákkal.
- Star TSP-100 POS / Blokk nyomtató
- HP LaserJet Pro M404dn (W1A53A) nyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest