- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Hát nem tudom, kibírom nélkülük Eget verő újdonságnak még házon belül sem tartom...
═════════════════════════════════════════
-
Picturemaker
őstag
-
Devid_81
félisten
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
Kell hozza egy 12CM venti, 2db egyforma radir a a gep ala hatul, ugy hogy ne billegjen es mehet ala a levego...ez a legolcsobb...se ezzel se a masikkal nem fogsz nagyont utazni, szoval boven jo
A ramhutok meg tenyleg feleslegesek (szvsz), 2.25Volton nem volt csak 45 fokos a DDR2 a gepemben nyaron a legnagyobb melegben...persze egy borda nelkuli fingmaxot huthet...csak akkor majdnem dragabb a cooler mint a ram.
...
-
P00By
nagyúr
Zalman némi fáziskéséssel kapcsolt
-
Geönczy
aktív tag
válasz Picturemaker #11 üzenetére
Mondjuk ha tényleg nem hangosabb 25dba-nél akkor nem lesz olyan rossz. Mert ugye ekkora kis hűtők atomhangosak szoktak néha lenni.
-
Picturemaker
őstag
Jó nagy újdonság ez a memhűtő!
Kb.100 ugyanilyen van forgalomban.
Vártam, hogy valami nagy okosságot fogok látni erre =A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
KicsiUbul
őstag
5 centis venti 2700RPM en 21-25 dBA. Na persze...
Értem én...
-
macilaci78
nagyúr
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
Nem az, hogy baromi kevés, de még árt is. Nagyon sok noti a hátsó frontra fújja ki a meleg levegőt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
Ez már megint egy egyszerü marketingfogás,mivel sok értelme nincs ezeknek
duree54
-
orbano
félisten
ennyi baromságot....
"megint a számára még új területre merészkedett. Legfrissebb modellje egy kétventilátoros memóriahűtő"
vacak fémházra erősített ventilátorok pár csavarral... mennyire új terület lehet ez a zalmannak... lehet remegett a keze a CADesnek az izgalomtól
A vér nem válik VAZZE!™
-
mv
aktív tag
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
Én sem látom sok értelmét.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Gergo88
tag
En sose ertettem ezeket a laptop hutoket. Ha normalis cucca van az embernek, nem valami "gaming" rohely, akkor ugysem melegszik tul.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
mv
aktív tag
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
"Az Arctic NC-t a gép hátuljához-aljához kell rakni, a hűvös levegőt a notebook alá fújja, így tartva azt alacsonyabb hőmérsékleten."
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
PowerBuldog
veterán
Ez a laptop ventilátor most akkor hova fújja a levegőt?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Aerocool LUX 750W RGB 80 PLUS Bronze
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition