Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Hát nem tudom, kibírom nélkülük
Eget verő újdonságnak még házon belül sem tartom...
-
Devid_81
félisten
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Kell hozza egy 12CM venti, 2db egyforma radir a a gep ala hatul, ugy hogy ne billegjen es mehet ala a levego...ez a legolcsobb...se ezzel se a masikkal nem fogsz nagyont utazni, szoval boven jo
A ramhutok meg tenyleg feleslegesek (szvsz), 2.25Volton nem volt csak 45 fokos a DDR2 a gepemben nyaron a legnagyobb melegben...persze egy borda nelkuli fingmaxot huthet...csak akkor majdnem dragabb a cooler mint a ram.
-
P00By
nagyúr
Zalman némi fáziskéséssel kapcsolt
-
Geönczy
aktív tag
válasz
Picturemaker #11 üzenetére
Mondjuk ha tényleg nem hangosabb 25dba-nél akkor nem lesz olyan rossz. Mert ugye ekkora kis hűtők atomhangosak szoktak néha lenni.
-
Picturemaker
őstag
Jó nagy újdonság ez a memhűtő!
Kb.100 ugyanilyen van forgalomban.
Vártam, hogy valami nagy okosságot fogok látni erre = -
KicsiUbul
őstag
5 centis venti 2700RPM en 21-25 dBA. Na persze...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Nem az, hogy baromi kevés, de még árt is. Nagyon sok noti a hátsó frontra fújja ki a meleg levegőt.
-
Ez már megint egy egyszerü marketingfogás,mivel sok értelme nincs ezeknek
-
orbano
félisten
ennyi baromságot....
"megint a számára még új területre merészkedett. Legfrissebb modellje egy kétventilátoros memóriahűtő"
vacak fémházra erősített ventilátorok pár csavarral... mennyire új terület lehet ez a zalmannak... lehet remegett a keze a CADesnek az izgalomtól
-
mv
aktív tag
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Én sem látom sok értelmét.
-
Gergo88
tag
En sose ertettem ezeket a laptop hutoket. Ha normalis cucca van az embernek, nem valami "gaming" rohely, akkor ugysem melegszik tul.
-
mv
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
"Az Arctic NC-t a gép hátuljához-aljához kell rakni, a hűvös levegőt a notebook alá fújja, így tartva azt alacsonyabb hőmérsékleten."
-
PowerBuldog
veterán
Ez a laptop ventilátor most akkor hova fújja a levegőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mindkét vállalat újfajta hűtők gyártásával próbálkozik.
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest