- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Mintha egy Asus-t látnék... tetszik az elrendezése, kiváncsi lennék tuningban milyen lehet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Skizz
addikt
AGP?
-
gabx76
őstag
Asrock mi jót csinál ebben a kategóriában?!
Amúgy szép fekete a nyákja. Tetszik. -
Oliverda
félisten
Hát azért 50K-t nem adnék egy AsRock lapért...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pepe78
őstag
Esélyt minden gyártónak!!
Legalább dolgoznak rajta , hogy elismerjék őket..
Nekem tetszik pl. -
Sasfészek
tag
Valaki árulj el mikor lehet majd 4GB-os memória modullokat kapni? Mert oké hogy 24GB ram de ahhoz kéne olyan memória is nem?
-
glutamin
őstag
Jól néz ki. De sztem, aki ebben az árkategóriában vásárol az nem AsRockot vesz.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Fáraó
őstag
Pár év, és azt fogjuk mondani: ASRock Rulez!
Ha a piros foglalatok csak nyolcasok nem lehet két tizenhatost kiépíteni csak extra hosszú híddal?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
D.Orion
veterán
válasz Quiksilver #15 üzenetére
1$=227Ft
1Euro=294FtMellesleg ASRock nem Asus leányvállalat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a lap kifejezetten tetszik, egyszerű, sallangmentes, minden rajta van, ami kellhet. ASRockék haladnak!
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz egyre jobb lesz az Asrock is. Most már a többi gyártónak is lassan komolyan kell számolniuk velük.
De van a lapon 4 db PCIE csati amiből csak a kék színűek 16x-osak a a pirosak 8x-osak.
Na már most a 16x-osak szerintem elég távol vannak egymástól nem? Ha valaki SLI vagy CF rendszert akar és szeretné mindegyik kártyát 16x-osan hajtani akkor elég nagy SLI vagy CF hidra lesz szűksége hogy a két kártyát össze tudja kapcsolni. Vagy netán létezik olyan össze kötő híd ami direkt ekkoraHope was the right choice, and it always will be.
-
Lenry
félisten
válasz VaniliásRönk #7 üzenetére
Elektroncsövek?
amúgy egész barátságos ez a lap... olyan komoly... nincs az a "gagyi asrock" feelingje
Cyberpunk: az SLI hidat általában az alaplap mellé adják, gondolom akkorát adnak, ami átéri a távot
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Terentius
őstag
Ha Cori7-re tudnék váltani,akkor komolyan elgondolkodnék ezen!Gondolom nem egy utolsó ócska lapról van szó,ami teljesen antituningos.Mellette szól az Asrock hihetetlen terméktámogatása is.4 évig biztos nem kéne utána lapot cserélni,mert az újabb CPU-kat biztos támogatni fogja,ahogy azt Asrockéktól megszokhattuk.
OnePlus 12 16/512
-
Ste
addikt
válasz VaniliásRönk #7 üzenetére
mókuskerék és kőbalta?
-
sNORh
addikt
hát hiába csóváljátok a fejeteket, ez azért elég versenyképes kis AsRock lapocska lett, énsem venném meg, de na..
moha bácsi lehet csajok[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ugyan kérlek, már elég régen korrekt kis lapocskákat tákolnak Segkőék. A minimalista lapjaik persze igen fapadosak, de még akkor sem a VRM-en és hasonlókon spórolnak, ami dicséretes.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
NagyVillany
tag
ősrobbanás?
-
Lenry
félisten
válasz NagyVillany #27 üzenetére
semmi
ezt űbereljétek
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Geller72
veterán
válasz Cyberpunk #20 üzenetére
Le van írva, csak el kellene olvasni...
"Az alaplaphoz adott kiegészítők száma is megcsappant, a csúcsmodellhez még három különböző méretű SLI hidat csomagoltak, az X58 Deluxe doboza viszont már csak egyet tartalmaz."Sok választást mondjuk biztos nem ad hozzá. Gondolom az az egy db az a sima x16-oshoz egy normal híd, azt ennyi..
Szerinted kiad egy olyan deszkát, amihez nem ad hidat??
Nemá'.GA deszka tetszik, de mi magyarok ismét beleesünk abba a hibába, hogy 1 $ = 1 Euro.
Geller[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz waterman_ #29 üzenetére
(#28) Lenry:
Ni
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Cefet
aktív tag
válasz NagyVillany #27 üzenetére
Bakker, én is ezt akartam!
(#28) Lenry: 42
Amúgy tényleg Cool! a lap. Nekem nincsenek előítéleteim, én simán bevállalnám.
[ Szerkesztve ]
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
N-vidi-A
őstag
Egyre pofasabbak, jol felszereltek az AsRock lapok, de a jol megszokott olcsobb arakon!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Skizz
addikt
válasz Mr.Csizmás #35 üzenetére
Bezony. ASRock 4CoreDual -VSTA (legalábbis nekem ilyenem volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest