- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként is állandóan --- legtöbbször teljesen hasra ütés szerűen kisakkozott -- kompromisszumot kötünk biztonság és más egyéb szempontok közt (teljesítmény, kényelem, ár, divat stb). Illetve legtöbbeknek valaki más hozza meg ezeket a döntéseket, teljesen látatlanban (alapbeállítások, amikről sok végfelhasználó nem is tud, hogy lehet állítgatni), és persze nem is csak informatikában, hanem az élet sok területén (csak nem mindig ilyen egyszerű átlátni a potenciális veszélyeket és nincs bináris megoldás, hogy befoltozod vagy nem...).
Egy példa: én is követtem az eseményeket ezekkel a patch-ekkel, hogy viszonylag hamar frissítgessem, amit lehet, de ezen felbuzdulva átállítottam bármi mást a rendszerben "biztonságosabbra" (pl. átnéztem a tűzfalszabályaimat és szorosabbra húztam a gatyát, megváltoztattam minden jelszavam, átváltottam a Gentoo profilt "hardened"-re, ... , .... , .... milliónyi dologgal fokozhatnám a biztonságot) ???
NEM!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az SgxPectre az elvileg védett SGX környezetett teszi átjáróházzá.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest