Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunzool
csendes tag
Halihó!
Múlt hét óta én is ilyen routert használok média megosztással, igaz csak egy 250gb-os hdd van rákötve és két laptop kapcsolódik rá egyenlőre g-s wifivel. Az első tapasztalatok:Az első ami bosszantó volt, hogy sima wep titkosítással gyakorlatilag nem tudtam vele semmit sem kezdeni, azt írta ki, hogy : "hálózat identitása folyamatban" és nem tudott kapcsolódni....
(tudja valaki mit jelent ez?) mindegy, wpa úgyis erősebb, azzal nincs is gond, csak kb egy nap múlva nem lehetett felcsatlakozni az istenért sem, újra kellett indítani a rendszert, majd másnap megint....a hálózat látszik, nem lehet csatlakozni...nem értem mi a gond, kívülről minden ok, dyndnssel rá tudok nézni, ott minden rendben. wifi beállításnál visszavettem a mixed módot csak b/g-re, most ugynézki rendben van. Megosztás:
wifin adatmásolás max 1200-at mutatott, sztem az annyira nem rossz (g-s) ha azt vesszük, hogy a 40k-s linksys vezetékes nas200 700-800-at produkál, ami igazábol avik és mp3-ak lejátszására tökéletesen elég, nálunk nincs hd
valszeg n-esen majd gyorsabb lesz. egyébként a megosztás részével semmi gond, torrentkliens gondolom a moddolt firmwareben benne lesz
Mindent összevetve, ha valaki akar egy jó routert, amivel olcsón hálózati megosztást tud mindenféle extre drága eszköz nélkül, ez biztosan jó választás. Esetleg ha valaki meg tudta oldani, hogy a megosztott fájlokat interneten keresztül is el lehessen érni, az ossza meg velünk legyen szíves. Egyenlőre ennyit tudok elmondani róla, nagyon várom az új firmware érkezését
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest