Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunzool
csendes tag
Halihó!
Múlt hét óta én is ilyen routert használok média megosztással, igaz csak egy 250gb-os hdd van rákötve és két laptop kapcsolódik rá egyenlőre g-s wifivel. Az első tapasztalatok:Az első ami bosszantó volt, hogy sima wep titkosítással gyakorlatilag nem tudtam vele semmit sem kezdeni, azt írta ki, hogy : "hálózat identitása folyamatban" és nem tudott kapcsolódni....
(tudja valaki mit jelent ez?) mindegy, wpa úgyis erősebb, azzal nincs is gond, csak kb egy nap múlva nem lehetett felcsatlakozni az istenért sem, újra kellett indítani a rendszert, majd másnap megint....a hálózat látszik, nem lehet csatlakozni...nem értem mi a gond, kívülről minden ok, dyndnssel rá tudok nézni, ott minden rendben. wifi beállításnál visszavettem a mixed módot csak b/g-re, most ugynézki rendben van. Megosztás:
wifin adatmásolás max 1200-at mutatott, sztem az annyira nem rossz (g-s) ha azt vesszük, hogy a 40k-s linksys vezetékes nas200 700-800-at produkál, ami igazábol avik és mp3-ak lejátszására tökéletesen elég, nálunk nincs hd
valszeg n-esen majd gyorsabb lesz. egyébként a megosztás részével semmi gond, torrentkliens gondolom a moddolt firmwareben benne lesz
Mindent összevetve, ha valaki akar egy jó routert, amivel olcsón hálózati megosztást tud mindenféle extre drága eszköz nélkül, ez biztosan jó választás. Esetleg ha valaki meg tudta oldani, hogy a megosztott fájlokat interneten keresztül is el lehessen érni, az ossza meg velünk legyen szíves. Egyenlőre ennyit tudok elmondani róla, nagyon várom az új firmware érkezését
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest