Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunzool

csendes tag

Halihó!
    Múlt hét óta én is ilyen routert használok média megosztással, igaz csak egy 250gb-os hdd van rákötve és két laptop kapcsolódik rá egyenlőre g-s wifivel. Az első tapasztalatok:

Az első ami bosszantó volt, hogy sima wep titkosítással gyakorlatilag nem tudtam vele semmit sem kezdeni, azt írta ki, hogy : "hálózat identitása folyamatban" és nem tudott kapcsolódni.... :W (tudja valaki mit jelent ez?) mindegy, wpa úgyis erősebb, azzal nincs is gond, csak kb egy nap múlva nem lehetett felcsatlakozni az istenért sem, újra kellett indítani a rendszert, majd másnap megint....a hálózat látszik, nem lehet csatlakozni...nem értem mi a gond, kívülről minden ok, dyndnssel rá tudok nézni, ott minden rendben. wifi beállításnál visszavettem a mixed módot csak b/g-re, most ugynézki rendben van. Megosztás:
    wifin adatmásolás max 1200-at mutatott, sztem az annyira nem rossz (g-s) ha azt vesszük, hogy a 40k-s linksys vezetékes nas200 700-800-at produkál :)), ami igazábol avik és mp3-ak lejátszására tökéletesen elég, nálunk nincs hd :P valszeg n-esen majd gyorsabb lesz. egyébként a megosztás részével semmi gond, torrentkliens gondolom a moddolt firmwareben benne lesz :) Mindent összevetve, ha valaki akar egy jó routert, amivel olcsón hálózati megosztást tud mindenféle extre drága eszköz nélkül, ez biztosan jó választás. Esetleg ha valaki meg tudta oldani, hogy a megosztott fájlokat interneten keresztül is el lehessen érni, az ossza meg velünk legyen szíves. Egyenlőre ennyit tudok elmondani róla, nagyon várom az új firmware érkezését :R

Új hozzászólás Aktív témák