- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Wáá, legalább 2600 dollár az ára (SSD-vel), még az Air-nál is drágább, mondjuk jóval többet is tud. A dizájn nekem nagyon bejön, bár az Air-é is.
A Sony SZ meg a Dell nem ez a sub-subnoti kategória! -
dekoninck
aktív tag
Jóvanna, én csak azon lamentálok, hogy nem minden bussinessman hordoz, és sok nem-bussinessman meg hordoz.
Ennek ellenére mégis "bussiness" a neve a kategóriának. Apple bussiness-noti meg nincs is, hogy is van ez? Valahol már írtam, hogy amúgy az Apple a nem kreatív cégek között egyáltalán nem elterjedt (sehol, nemcsak nálunk), még ott sem, ahol nincs szükség spéci programokra.
A megbízhatóság szónak pedig eleve minden noti tulajdonságai között ott kellene szerepelnie, persze ez pénzbe kerül elvileg... a support persze más kérdés. -
dekoninck
aktív tag
válasz
grandtour2 #52 üzenetére
Zsooo80 túlságosan a reklámok hatása alatt van, ez a lényeg. Szerintem nem üzletel senkivel, kb 16 évesnek tippelem
-
dekoninck
aktív tag
Sonyból amúgy a B és G (12 col, 780 gramm!
) széria az igazán üzleti sorozat (lehet, hogy Európában nem kaphatók), bár én nem értem, hogy mi az, hogy üzleti.
Valószínűleg akkor üzleti egy noti, ha a brosúrában Excel táblázatok vannak a képernyőkön.
Feleségem korábban gyógyszerismertető volt, és az egyik cégtől IBM T42-t kapott mindenki. Arra, hogy hetente egyszer elküldjenek egy jelentést, amit egy célszoftverben írtak meg - erre megfelelt volna a leggyagyibb Acer is. Jó, értem én, hogy ujjlenyomatolvasó, meg ilyesmi, de az már sok konzumer cuccban is van. Intel vPro chipkészlet meg szerintem még az üzleti sorozatokban is csak nagy néha fordul elő. Ütésállóság? Csak utazó menedzsereknek kellhet, vagy mondjuk egy fotósnak meg dj-nek, akik meg nem konkrétan Excel táblázatokban tobzódó üzletemberek. -
dekoninck
aktív tag
Eddig is levegőnek néztem a Mac Air-t, de ezentúl már csak vákuumnak.
Tuuudom, az OSX... de maradjunk csak a hardvernél, és a Vistával sincs semmi bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest