- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Sonyból amúgy a B és G (12 col, 780 gramm!
) széria az igazán üzleti sorozat (lehet, hogy Európában nem kaphatók), bár én nem értem, hogy mi az, hogy üzleti.
Valószínűleg akkor üzleti egy noti, ha a brosúrában Excel táblázatok vannak a képernyőkön.
Feleségem korábban gyógyszerismertető volt, és az egyik cégtől IBM T42-t kapott mindenki. Arra, hogy hetente egyszer elküldjenek egy jelentést, amit egy célszoftverben írtak meg - erre megfelelt volna a leggyagyibb Acer is. Jó, értem én, hogy ujjlenyomatolvasó, meg ilyesmi, de az már sok konzumer cuccban is van. Intel vPro chipkészlet meg szerintem még az üzleti sorozatokban is csak nagy néha fordul elő. Ütésállóság? Csak utazó menedzsereknek kellhet, vagy mondjuk egy fotósnak meg dj-nek, akik meg nem konkrétan Excel táblázatokban tobzódó üzletemberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 2042
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest