Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Sonyból amúgy a B és G (12 col, 780 gramm!
) széria az igazán üzleti sorozat (lehet, hogy Európában nem kaphatók), bár én nem értem, hogy mi az, hogy üzleti.
Valószínűleg akkor üzleti egy noti, ha a brosúrában Excel táblázatok vannak a képernyőkön.
Feleségem korábban gyógyszerismertető volt, és az egyik cégtől IBM T42-t kapott mindenki. Arra, hogy hetente egyszer elküldjenek egy jelentést, amit egy célszoftverben írtak meg - erre megfelelt volna a leggyagyibb Acer is. Jó, értem én, hogy ujjlenyomatolvasó, meg ilyesmi, de az már sok konzumer cuccban is van. Intel vPro chipkészlet meg szerintem még az üzleti sorozatokban is csak nagy néha fordul elő. Ütésállóság? Csak utazó menedzsereknek kellhet, vagy mondjuk egy fotósnak meg dj-nek, akik meg nem konkrétan Excel táblázatokban tobzódó üzletemberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest