Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Se nem az eleganciarol, se nem az idejetmultsagrol kell itt beszelni. Egyszeruen minimalista, praktikus. Ezek uzleti notik. Nem a csajok elotti jampizasrol van szo. Ez nem alsokategorias MSI. Itt az szamit, hogy nyugodtan leejtheted, akkor sem lesz baja, meg tutiziher hogy nem fog neked BSOD lenni hardverhiba miatt
Miert, az Opel fejlodott a Kadett ota valamit? marmint pozitivat?
Szuper ez a TP noti, kar hogy nincs belole 12" ugyanezekkel a hardverekkel meg alacsonyabb (1280x800) felbontassal. Az eddigi 12" TP-kel az a bajom, hogy nincs tapipad (tudom-tudom, de en akkor is azt szeretem), meg nincs ODD beepitve
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Macbook Air M1 100% hibátlan mint az új 2025.12.19. ISTYLE jótállás akku 99%
- Asus Vivobook Pro 15 M6500q
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest