- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoo80
tag
Érdekes amit írsz. én nem tartom alsokategoriásnak az msit inkább a fuji-siemens.
Nem tudom, te kiket ismersz én még nemláttam senkit aki notival akart a csajok előtt jampizni....
De ha te így gondolod a csajozást akkor sok sikert hozzá!
Azért én nem mondanám azt, hogy a például felhozott kadett óta nem fejlödött az opel.
Szerintem üljél be egy kadettba, utánna meg egy H-s Astrába (mivel az astra váltotta fel a kadettot) Azért ráfogsz jönni, hogy ég és föld! Nembeszélve az euro1-2es motorokhoz viszonyitva az euro4eseket!
Na viszatérve a notikhoz. Nekem aza véleményem, hogy hiába üzleti noti, de akkor is már idejemult régi, nem szép( és akkor nagyon ovatosan fogalmaztam)!
Nem azt mondtam, hogy csilli villinek kell lennie, de nézzen már ki normálisan és elegánsan, de erre mindent rálehet mondani csak nem ezt a kettő jelzőt!
Üdv:
Zsoo
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sword 15 A12UE 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest