- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Negyedszerre is Zen: itt a Ryzen 9 7900X és Ryzen 5 7600X
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elavultnak minősítette a kiszivárgott Xbox konzolterveket a Microsoft
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Ami azt illeti nem is rossz ajánlat. Én nem útközben venném hasznát, kicsi a lakás, és nem tudok nagy asztalt berendezni, nagy moncsival a laptop mellé. Egy ilyet viszont felcsapok az a ebédlőasztalra amíg tanulok minden gond nélkül.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Pont határ eset a megéri vagy drága között. Jók a paraméterei, talán inkább a megéri vétel jöhet szóba.
duree54
-
strogov
senior tag
Vesa furat hiányzik csak róla, és meg lenne oldva a telefon-tablet-laptop átalakítás
-
waverider
senior tag
volt már nekik hasonló, az sem volt valami nagy eresztés:
[link]Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
MeszesKPT
őstag
Erre magamtól nem gondoltam volna, hogy egy monitort powerbankként használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 15,6 hüvelykes külső kijelző az érintésérzékenység képességével és beépített akkumulátorral is rendelkezik.
- LG 27GR950 UltraGear OLED QHD Gaming Monitor, 240Hz-es képfrissítéssel és 0.03ms-os (GtG) válaszidő
- NEC EA232WMI monitor 2 év Garancia
- Huawei MateView GT 34 Sound EDT Ívelt Ultrawide Monitor!34"/VA/3440x1440/165hz/G-sync-Freesync/HDR10
- ÚJ Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NU Monitor
- Asus ROG PG259QN Esport Monitor! 25"/FHD/Fast IPS/360hz/1ms/G-sync/HDR/+Ajándék ROG Asztali Rögzítő
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest