Hirdetés

Újabb hordozható monitorral bővült az AOC palettája

A 15,6 hüvelykes külső kijelző az érintésérzékenység képességével és beépített akkumulátorral is rendelkezik.

A 16T2 "személyében" az AOC legújabb hordozható megjelenítőjét tisztelhetjük, amelynek vékony házában egy 15,6 hüvelykes IPS érintőkijelző lakozik. A Full HD felbontású monitor főleg út közbeni használatra lett tervezve, notebookok mellé, de asztali számítógéppel és okostelefonnal, illetve tablettel is összeköthető.


[+]

A csatlakozást egy USB Type-C kábel biztosítja, amely a képen kívül az érintésérzékenységhez szükséges adatok továbbítására, illetve töltésre szolgál, hiszen a monitor egy beépített, 8000 mAh kapacitású akkumulátor segítségével powerbankként is működhet. Az eszközön találunk még egy micro HDMI bemenetet is, ezt használva azonban szükséges a dobozban található USB Type-C–Type-A/C kábel csatlakoztatása, hiszen így tudja a számítógép érzékelni az érintéseket.


[+]

A két darab, egyenként 1 W teljesítményű hangszóróval is rendelkező, alumínium borítással ellátott monitor dobozában találunk még egy tokként is funkcionáló állványt, amellyel állított és fektetett orientációban id letehetjük az asztalra az eszközt, de a hátoldalon található VESA-furatoknak hála bármilyen fali vagy asztali konzolra felerősíthetjük a megjelenítőt.

Az AOC 16T2 várhatóan még ebben a hónapban piacra kerül, vételára viszont nem lesz épp alacsony, 360 dollárt kell fizetnünk érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés