Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
#75376384 #27 üzenetére
Azokkal nagyon sokat jatszok a mai napig is, de oszinten ket helyen van nagyon eltolva, az egyik a hangyaf*sznyi meretu kis palyak es a kikapcsolhatatlan szuperfegyverek, amikkel teljesen tonkretesznek minden coop comp stompot. Ertem en, hogy azt akartak, hogy pvp-nek adjon dinamikat, de egyreszt lehetett volna csak ranked-ben kikapcsolhatatlanna tenni, masreszt parszaz oranyi pvp kozvetites megnezese utan is azt mondom, hogy az esetek kb 5%-ban jon elo, hogy barki szuperfegyvert epitsen es ennek kb fele, hogy hasznaljak is. Az RA3-t megjobban eltoltak, az gyakorlatilag egy one click festte silanyult...
Egy szo mint szaz, van bennuk valami, ami naggya tehette volna oket, de maradtak atlagosak vagy az alattiak#28: a Goo legalabb otletes volt a 4 teljesen eltero neppel, de sajnos az sem volt igazi. A petro probalkozik, de sose sikerul valami nagy durranast csinalni. De pl az UaW-t en elveztem, masok meg az EaW-ert vannak oda. Kivancsi leszek ebbol a C&C remasterbol mit hoztak ki, bar itt tul sok kreativitast nem kaptak. Egy rendes koltsegvetesu Dune folytatast szivesen kiprobalnek toluk, ha mar a jogok ugyis a funcomnal vannak (a conan mondjuk csapnivalo lett...)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#75376384 #27 üzenetére
Ahh igaz, arról megfeledkeztem! Jó játék volt, de hát az is 2007-es. A Greygoo még próbált stratégia lenni 2015-ben, meg az Ashes of the Singularity 2016-ban, de valahogy egyik se adta azt amit kerestem.
A Homeworld2-höz a Complex mod az még klasszikus stratégia és jó is.Dr. Akula: az a kieg hozzám már anno szerintem nem jutott el. Akkoriban még PC Guru mellékletek, meg másolt lemezek voltak a játékforrások.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest