- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nekem tetszik, hasonló anyagokból nem megcsináltatni se lenne olcsóbb szerintem.
Ami szerintem a funkcióból elvesz, az az üveglap: hideg felület, nagy sűrűséggel, még nyáron sem kényelmes alkart pihentetni rajta.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Piftuka
veterán
Értem én, és nyilván lesz olyan, aki megvásárolja.
A hasonlatom nem volt véletlen... ez számomra annyira otromba és csúnya, hogy azt elmondani sem tudom.
(Ráadásul szerintem nem is praktikus. Meghibásodás esetén a "közös lónak túrós a háta" esete áll fenn. Pakolj ki belőle mindent, vagy vidd az egészet asztalostul... Ehh.... köszönöm, de nem! )"Aquila non captat muscas."
-
magikern
friss újonc
Nekem nagyon bejön, elférne egy itthon
-
GodGamer5
addikt
Ocsmány, mint egy iskolapad.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Orcsi
aktív tag
Hat nem tudom ... ok hogy brutal draga, de pl egy magasabb ember hogy fer be ala, hogy ne usse bele a terdet es magassagban is jo legyen. Eleg vastag az “asztallap” ... ez szerintem ergonomiailag nem tul barati ... de nyilvan nem nekem ezzel a problemaval megkuzdenem ...
Same shit, different day!
-
jeni
félisten
előnye,hogy:
kevesebb kábelezés,könnyebb takarítani körülötte.
azt gondolom ezt inkább csak vizes hűtéssel kellene megoldani.
léghűtéssel elég zajos és nagyobb esetben folyamatos rezgés állna fenn.a célzott vásárlójuk ezeknek is meg van.
a kormányos "gémereknek" kevésbé lenne egy ilyen PC-s asztal népszerű,nehézkes egy kormány rögzítése az asztalon.
-
Piftuka
veterán
Ejj, hogy nem nekem jutott eszembe az általános iskola padjait piacra dobni túlárazott luxuscikként...!
"Aquila non captat muscas."
-
Robi BALBOA
őstag
Az még hadján, hogy nem ér ennyit, de az, hogy XL-ATX-et és HPTX - et sem támogat na az a gáz.
Úgy kellett volna megcsinálni, hogy a kivehető két E-ATX helyett egy HPTX vagy egy XL-ATX tálcát be lehessen rakni.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
XuChi
addikt
Eszement árazás. Nem ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman Watttera ZM1200-EBTII 1200W GOLD moduláris tápegység
- Garanciális Fractal Design ION+ SFX-L 650W 80 PLUS Gold
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest