Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Fujifilm X
- Epson nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nekem tetszik, hasonló anyagokból nem megcsináltatni se lenne olcsóbb szerintem.
Ami szerintem a funkcióból elvesz, az az üveglap: hideg felület, nagy sűrűséggel, még nyáron sem kényelmes alkart pihentetni rajta. -
Piftuka
veterán
Értem én, és nyilván lesz olyan, aki megvásárolja.
A hasonlatom nem volt véletlen... ez számomra annyira otromba és csúnya, hogy azt elmondani sem tudom.
(Ráadásul szerintem nem is praktikus. Meghibásodás esetén a "közös lónak túrós a háta" esete áll fenn. Pakolj ki belőle mindent, vagy vidd az egészet asztalostul... Ehh.... köszönöm, de nem!)
-
magikern
friss újonc
Nekem nagyon bejön, elférne egy itthon
-
GodGamer5
addikt
Ocsmány, mint egy iskolapad.
-
Orcsi
aktív tag
Hat nem tudom ... ok hogy brutal draga, de pl egy magasabb ember hogy fer be ala, hogy ne usse bele a terdet es magassagban is jo legyen. Eleg vastag az “asztallap” ... ez szerintem ergonomiailag nem tul barati ... de nyilvan nem nekem ezzel a problemaval megkuzdenem ...
-
jeni
félisten
előnye,hogy:
kevesebb kábelezés,könnyebb takarítani körülötte.
azt gondolom ezt inkább csak vizes hűtéssel kellene megoldani.
léghűtéssel elég zajos és nagyobb esetben folyamatos rezgés állna fenn.a célzott vásárlójuk ezeknek is meg van.
a kormányos "gémereknek" kevésbé lenne egy ilyen PC-s asztal népszerű,nehézkes egy kormány rögzítése az asztalon.
-
Piftuka
veterán
Ejj, hogy nem nekem jutott eszembe az általános iskola padjait piacra dobni túlárazott luxuscikként...!
-
XuChi
addikt
Eszement árazás. Nem ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat korábbi megoldásai sem voltak midennapiak, de most még egy lapáttal rátettek az abszolút high-endre.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest