Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
#52588800 #20 üzenetére
Én alapvetően azt hoztam fel, hogy meg kell a szoftvert venni és nem el kell lopni.
Konzolom nincs, így fogalmam nincs, hogy ott mennyi az annyi leárazásnál, így a teljes árat vettem alapul. Az többnyire sokkal olcsóbb.A kávézóba ha bemegyek és rendelek egy kávét, azt is a teljes felszolgálás beleépített árával kifizetem.
-
bazsi83vp
senior tag
Ahelyett, hogy örülnének egyesek, hogy nem kell most új és "bazi" drága videokártyára feltétlen költeni ez miatt. Bár biztos szívesen szívatnák magukat, hogy a Dx(xx.yy) követelmény megvan, de a shader x.y már hibádzik és így a képi megjelenítés is vagy épp nem is indul el a program.
Költsétek most a pénzt szoftverre, főleg az aki eddig inkább csak lebűnözte a netről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest