Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen professzionális vonal? Fogalmam sincs, ezt honnan vetted. Valaki már jött ezzel előtted itt, de ez jó nagy butaság.
A digitkamerákon még csak-csak előfordul, amíg le nem cserélik, ill. egyáltalán vannak digitkamerák.Do it, én elsőre is megértettem a hozzászólást, ellenben veled. Igazán? Akkor miért úgy válaszoltál a #22-re, mintha neked címeztem volna? Konkrétan a #18-ra és félig a #10-re ment. Te meg ráharaptál.
Mondjuk most már nekd is szól, mert Te is előjöttél ezzel a professzionális bla-blával.
A valóság az, hogy a legócskább digitkamerákon van FW, de ma már onnan is kihalóban van. Itt egy félprofi eszköz, és ez még nem is professzionális: [link] Tied egy boci csoki, ha megmutatod a professzionális FW portot.
Nyugodtan nézz körbe az oldalon. Itt egy profi is, profi porttal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest