- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HTPC (házimozi PC) topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
"Azért az, hogy fingom sincs a számítástechnika múltjáról.... Na az fájt
Gyűjtöm a régi számítástechnikai relikviákat.
Sohasem dicsekedtem vele, de gyűjtöm a régi alkatrészeket és ősleleteket. Szándékosan megtanultam a számítástechnikai történelem nagy részét mert izgalmasnak tartom."
Ezek után felteszel egy olyan kérdést, hogy miért az elavult x876-tal kell vesződni. Ez akkor annyit jelent, maximum bemagoltad, meg nem értetted, vagy még csak be se magoltad. Az, hogy miket gyűjtesz, nem jelenti azt, hogy érted is a témát.
"Na mindegy. A programozáshoz csak annyit, hogy annyira nem értek hozzá, csak azt mondom amit tapasztaltam a baráti körben. Tudom, hogy az agyi munkát meg kell fizetni, de-hát..... ez kicsit túlságosan megvan. Nem vagyok szakmunkás mielőtt ez lenne a kifogás. Csak felháborító, hogy BME-ről kijön a programozó elmegy bank szektorba s fél év múlva BMW-vel jár be dolgozni. Egy szegény szakmunkás mint amilyen apukám volt pedig majd megszakad és örül ha marad 10 forintja hónap végén. Nemhogy kocsira meg házra stb... A felsőoktatásban végzők meg migrálnak külföldre mert ott többet keresnek. Az nem érdekli, hogy itt luxusfizetése van kb...."
Továbbra is, fingod nincs a programozásról, na meg a világ működéséről sem. Javasolnám kicsit olvasni, hogy legyen sejtésed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest