- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
"Azért az, hogy fingom sincs a számítástechnika múltjáról.... Na az fájt
Gyűjtöm a régi számítástechnikai relikviákat.
Sohasem dicsekedtem vele, de gyűjtöm a régi alkatrészeket és ősleleteket. Szándékosan megtanultam a számítástechnikai történelem nagy részét mert izgalmasnak tartom."
Ezek után felteszel egy olyan kérdést, hogy miért az elavult x876-tal kell vesződni. Ez akkor annyit jelent, maximum bemagoltad, meg nem értetted, vagy még csak be se magoltad. Az, hogy miket gyűjtesz, nem jelenti azt, hogy érted is a témát.
"Na mindegy. A programozáshoz csak annyit, hogy annyira nem értek hozzá, csak azt mondom amit tapasztaltam a baráti körben. Tudom, hogy az agyi munkát meg kell fizetni, de-hát..... ez kicsit túlságosan megvan. Nem vagyok szakmunkás mielőtt ez lenne a kifogás. Csak felháborító, hogy BME-ről kijön a programozó elmegy bank szektorba s fél év múlva BMW-vel jár be dolgozni. Egy szegény szakmunkás mint amilyen apukám volt pedig majd megszakad és örül ha marad 10 forintja hónap végén. Nemhogy kocsira meg házra stb... A felsőoktatásban végzők meg migrálnak külföldre mert ott többet keresnek. Az nem érdekli, hogy itt luxusfizetése van kb...."
Továbbra is, fingod nincs a programozásról, na meg a világ működéséről sem. Javasolnám kicsit olvasni, hogy legyen sejtésed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest