- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egér probléma
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az, hogy fingom sincs a számítástechnika múltjáról.... Na az fájt
Gyűjtöm a régi számítástechnikai relikviákat.
Sohasem dicsekedtem vele, de gyűjtöm a régi alkatrészeket és ősleleteket. Szándékosan megtanultam a számítástechnikai történelem nagy részét mert izgalmasnak tartom."Ezek után felteszel egy olyan kérdést, hogy miért az elavult x876-tal kell vesződni. Ez akkor annyit jelent, maximum bemagoltad, meg nem értetted, vagy még csak be se magoltad. Az, hogy miket gyűjtesz, nem jelenti azt, hogy érted is a témát.
"Na mindegy. A programozáshoz csak annyit, hogy annyira nem értek hozzá, csak azt mondom amit tapasztaltam a baráti körben. Tudom, hogy az agyi munkát meg kell fizetni, de-hát..... ez kicsit túlságosan megvan. Nem vagyok szakmunkás mielőtt ez lenne a kifogás. Csak felháborító, hogy BME-ről kijön a programozó elmegy bank szektorba s fél év múlva BMW-vel jár be dolgozni. Egy szegény szakmunkás mint amilyen apukám volt pedig majd megszakad és örül ha marad 10 forintja hónap végén. Nemhogy kocsira meg házra stb... A felsőoktatásban végzők meg migrálnak külföldre mert ott többet keresnek. Az nem érdekli, hogy itt luxusfizetése van kb...."
Továbbra is, fingod nincs a programozásról, na meg a világ működéséről sem. Javasolnám kicsit olvasni, hogy legyen sejtésed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Xbox Series X|S
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Automobilista 2
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gyűjtöm a régi számítástechnikai relikviákat.
Sohasem dicsekedtem vele, de gyűjtöm a régi alkatrészeket és ősleleteket. Szándékosan megtanultam a számítástechnikai történelem nagy részét mert izgalmasnak tartom."