- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az, hogy fingom sincs a számítástechnika múltjáról.... Na az fájt
Gyűjtöm a régi számítástechnikai relikviákat.
Sohasem dicsekedtem vele, de gyűjtöm a régi alkatrészeket és ősleleteket. Szándékosan megtanultam a számítástechnikai történelem nagy részét mert izgalmasnak tartom."
Ezek után felteszel egy olyan kérdést, hogy miért az elavult x876-tal kell vesződni. Ez akkor annyit jelent, maximum bemagoltad, meg nem értetted, vagy még csak be se magoltad. Az, hogy miket gyűjtesz, nem jelenti azt, hogy érted is a témát.
"Na mindegy. A programozáshoz csak annyit, hogy annyira nem értek hozzá, csak azt mondom amit tapasztaltam a baráti körben. Tudom, hogy az agyi munkát meg kell fizetni, de-hát..... ez kicsit túlságosan megvan. Nem vagyok szakmunkás mielőtt ez lenne a kifogás. Csak felháborító, hogy BME-ről kijön a programozó elmegy bank szektorba s fél év múlva BMW-vel jár be dolgozni. Egy szegény szakmunkás mint amilyen apukám volt pedig majd megszakad és örül ha marad 10 forintja hónap végén. Nemhogy kocsira meg házra stb... A felsőoktatásban végzők meg migrálnak külföldre mert ott többet keresnek. Az nem érdekli, hogy itt luxusfizetése van kb...."
Továbbra is, fingod nincs a programozásról, na meg a világ működéséről sem. Javasolnám kicsit olvasni, hogy legyen sejtésed!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest