- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
torcs
csendes tag
Tehát ha jól értem.... Én megveszek mondjuk egy 1080-at ami gépi tanulásra is alkalmas lenne hardverfronton. Jön az Nvidia és mint egy hálátlan kis "...." azt mondja, hogy "lehet, hogy megvetted a teljesítményt, és alkalmas rá, de én ezt megtiltom neked".
Ez a mai világban nem számít rablásnak vagy átverésnek? Programozók helyében adnék az nvnek egy hatalmas pofont s módosítanám a drivert, hogy kiüsse a gépi tanulás lassítását a driverből. Aztán sírjon csak szegény nv, hogy nem veszik a titant mert akkora p.cs.k voltak, hogy le akartak húzni egy csomó embert és szemrebbenés nélkül tették ezt meg. Nem AMD párti vagyok. (intel+nvidia a gépem is), de ők nem olyan gerinctelenek mint az intel+nv páros. Két rx480 hazavágja gépi tanulásban az 1200 dolláros kártyát 1/3-ad árból. Értem Nvidia. Gratulálok.
Csak én tartom szégyen telinek, hogy manapság csak azt látom, hogy intel tiltatja a bclk tuningot mert nem veszik a 15x drágább processzort amire senkinek sincs szüksége.... Nvidia letiltatja a 25%-al lassabb 1080-on a gépi tanulás potenciált, hogy lehúzzanak s kötelezően vegyél fél millióért negyedmillió helyett egy olyan kártyát amire nincs is szükséged? Nincs egy olyan épkézláb befolyásos ember aki odacsapna nekik, hogy ezt így nem. Nincs egy normális kormány ami börtönbe csukná ilyenért a CEO-t előre megtervezett aljas szándékból elkövetett tömeges csalásért és lopásért?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest