Új hozzászólás Aktív témák

• torcs

csendes tag

Tehát ha jól értem.... Én megveszek mondjuk egy 1080-at ami gépi tanulásra is alkalmas lenne hardverfronton. Jön az Nvidia és mint egy hálátlan kis "...." azt mondja, hogy "lehet, hogy megvetted a teljesítményt, és alkalmas rá, de én ezt megtiltom neked".
    Ez a mai világban nem számít rablásnak vagy átverésnek? Programozók helyében adnék az nvnek egy hatalmas pofont s módosítanám a drivert, hogy kiüsse a gépi tanulás lassítását a driverből. Aztán sírjon csak szegény nv, hogy nem veszik a titant mert akkora p.cs.k voltak, hogy le akartak húzni egy csomó embert és szemrebbenés nélkül tették ezt meg. Nem AMD párti vagyok. (intel+nvidia a gépem is), de ők nem olyan gerinctelenek mint az intel+nv páros. Két rx480 hazavágja gépi tanulásban az 1200 dolláros kártyát 1/3-ad árból. Értem Nvidia. Gratulálok.
    Csak én tartom szégyen telinek, hogy manapság csak azt látom, hogy intel tiltatja a bclk tuningot mert nem veszik a 15x drágább processzort amire senkinek sincs szüksége.... Nvidia letiltatja a 25%-al lassabb 1080-on a gépi tanulás potenciált, hogy lehúzzanak s kötelezően vegyél fél millióért negyedmillió helyett egy olyan kártyát amire nincs is szükséged? Nincs egy olyan épkézláb befolyásos ember aki odacsapna nekik, hogy ezt így nem. Nincs egy normális kormány ami börtönbe csukná ilyenért a CEO-t előre megtervezett aljas szándékból elkövetett tömeges csalásért és lopásért?

Új hozzászólás Aktív témák