- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Predatorr #21 üzenetére
Szerintem Te csináltál magadból hülyét, ahogy a legtöbb hozzászólásoddal szoktad.. Az én válaszom nyomokban iróniát tartalmazott, de ennek felismerése nyilván feltételezne gy bizonyos szintet. Részemről a téma lezárva, további jó RTX-ezést a szuper fejlett kártyáddal..
-
nightmare13
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #22 üzenetére
Alapvetően jelentésben kb ugyanaz a kettő
-
válasz
nightmare13 #17 üzenetére
Tényleg? Azt hittem MaSteRPrice
-
Predatorr
őstag
Aki soha nem próbálta, ne ossza az „eszet”, mert kilóg az amd marketing lólába.
3 rt-es játékot toltam (de már 1 is megérte), mindegyik maxi grafikával, maxi rt-gel 40FPS fölött futott 1440p-ben. Szóval magadból csináltál hülyét. Minden más meg 4k max, ezért vettem másfél éve relatíve olcsón. És amíg kitart, a zsenik vesznek 3-4 „olcsó” kártyát szar grafikához.
-
aginor
veterán
válasz
nightmare13 #19 üzenetére
Itthon kisker ilyet nem csinál (normál esetben), mert menthetetlenül elvesztené az árharcot..
-
carl18
addikt
Nem lenne ez rossz, csak ha a magyar túlárazás nem volna rajta.
Igy hogy a vérszegény verzió is annyiba fáj mint a normál kiadás, már nem éri meg rajta sporolni. Egy 6-10E forinttal kéne olcsobbnak lennie eme új kártyának.
A hazai piaccal az a gond, amit jön egy új termék egyből rajta van a felár " csak mert ez a termék új"
A 8700K is 350 dolcsiért került piacra, magyarországon 160+ volt a nyitó ára. Szép lassan csökkent 150-140E forintra de még akkor is ott volt a +40E zsiros haszon. De kellet neki egy jó pár hónap hogy lemenjen 100E forint környékére. Amikor már valóban megérte megvenni.A Mostani árazáson még az is ront hogy harmat gyenge a forint.
-
Milan86
tag
válasz
nothingface #9 üzenetére
Jó nekem a Fullos pulse...
Oc alapból
friss biossal
5700 xt hutessel.Patent. Zöld goblint reggelizik és ebédel.
-
nothingface
tag
Pont ma vettem egy ilyet (még nem próbáltam ki). Sajnos a régi Antec házamba max kb. 24 cm-es kártya fér bele, így az eredeti 5600 XT Pulse sem volt opció. Remélem a hűtés azért nem számottevően rosszabb, mint a fullos Pulse-ban (ami állítólag egész jó).
-
GodGamer5
addikt
Ezek után már tényleg nem vennék 5700-nál kisebb radeont.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem van RTX-es kartyam, parszor bekapcsoltam kiprobalas celjabol..azota el is felejtettem hogy tudja a kartyam. Egyelore semmi ertelme....visszont baromi dragak az RTX-ek.
A Navi meg amikor a driver&windows update is ugy akarja, nagyon jo kis belepo es kozep felso kategorias kartyak. Mindent lehet rajuk mondani, csak az elavultsagot nem.
-
törölt tag
Így lesz az olcsósításból burkolt áremelés mire ideér a termék. Elfér a polcon az rtx2070-ből kifűrészelt gtx1650 mellett, amit nemrég mutattak itt be.
-
Sunnam
tag
"körülbelül ugyanannyiba kerül, mint az előző változat, így az elégedett mosoly egyelőre elmarad. Érdekesség, hogy Németországban átlagosan 20 euróval olcsóbb a friss modell."
Nem érdekes, nálunk ez a megszokott. Biztos nem vették észre a kereskedők az alacsonyabb árat.
-
Predatorr
őstag
Nincs is jobb, mint újkorukban is elavult vga-kat újra kiadni, valaki biztosan megveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat fókuszpontjában a gyártási költségek csökkentése volt.
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest