- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
seniman #2296 üzenetére
hát megszenvedtem......nem titkolom tovább ..ezt a gépet hibridnek készítem......a jelenlegi párom az egyetlen szerelmem,de virtuális/vizuális szerelmeimről mintázom ezt a házat...ez a rész ugye Jones mester-től lesz..a táprekeszt is az ő gépéről mintáztam.( lehet másolatszagú..de az megnyugtat fel sem vehetem a versenyt az Ő,illetve a másik 2 gép akotóival...így teljes lelki békével alakítgatom, a szép is lehet tárgyak soraiba).....de azért lesznek saját ötletek is..............
3 szín lesz az uralkodó...fekete ,antracitszürke (előlap,alaplapi kontrasztlemez) fekete,és piros(kábelek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest