Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Nagyon köszönöm
És mindjárt le is írtad hogy kell
Mert az gondoltam hogy van a ház hátuljában 1 takaró lemezt amit csináltam +ban [link]
Hogy ezt úgy rögzíteném: a két lemez közé jönne ilyen 8mm-es távtartó:
És akkor innen-onnan a süllyesztett fejű csavarokkal (persze ezek belesznek majd gittelve) oldanám meg. A lemezek között meg elfér a venti kábele, meg a tartály világításához is.
+ még arra is gondoltam ha jól betudom süllyeszteni akkor a popszegecseket is lecserélem, s így a hátulja is sima leszNekem nincs ilyen fúrom, de ahol melózok van. Az nem számít hogy mekkora? mert ahogy emlékszem elég nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest