- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0P4
csendes tag
Na ez már alakul, marmint a magok száma. Jó infó, köszi.
Bár tudom hogy a tesztek rohadtul nem igazolják de én inkább egy I7-et szeretnék majd mint I5-öt később.Szal egy szavamnak is száz a vége, NExt Gen I7-est, 8 magosat szeretnék, és akkor upgradelek, HA a dx12 és win10 az új driverekkel tényleg bizonyít.
Amúgy meg, nem tudom tényleg, kinek akarja eladni az intel a sok szép új prociját. Főleg a laptop procikat? Ez egy örök visszatérő komment csomószor látom nálatok hogy "már vettem 1-2-3 éve, meg vagyok vele elégedve", vagy hasonlók.
Asztali procikat, ok sűrűbben cserélgetünk, de laptop(cpu)ot?!! Értem én hogy akarnak eladni sokat de kinek?
-
H0P4
csendes tag
válasz
t72killer #18 üzenetére
De nem is ez hogy papiron dupla a teljesitmeny. Vagy tobbet tud, hanem hogy minek tudjon tobbet ha a mostani sincs meghajtva?
Egyszeruen a BF3 nem tudja 100%-ra hajtani mind a negy magot, mind a 8 szalat. Mas jatekok ha nagyon szarul mennek, akadoznak az inkabb grafikus oldalrol gaz. Megnezem a teljesitmenyt es a 8 szalbol jo ha 50-60%on kegyetnek a proci.
Shadow of Mordor teljesen maxon gyonyoruen megy... vagy is menne ha nem lenne szar az AMD driver es nem fagyna ossze magat a Windows BSOD-vel meg mindig. Inkabb ilyen gondok vannak.Amit vagy orvosol a dx12 meg win10 az uj hardware kozeli driverekkel vagy nem.
Egyebkent 4Ghz-en megy a gep, mar nem emlekszem de a belso orajelet valami 200Mhz korulre huztam. egy 6990-es dual gpus vga-val mi a fene kellene ennel gyorsabb, ha leginkabb driver problemak vannak (vga) meg a crossfire megoldasok (sem sli nvidianal) nem mennek rendesen? Bottleneck bottleneck hatan.
Szerintem feleslegesek az uj procik amig nem latjuk mit hoz a gpu kozeli uber szuperhiper driver programozas. De hiszem ha latom.
-
H0P4
csendes tag
A gépem lassan már 10éves lesz. I720 ketyeg benne. És még mindíg nem látom semmi elõnyét a lecserélésének. Igen,vannak új fícsörök az új cpuban. Igen, kevesebbet fogyasztanak. De hogy megérné most megint költenem jó 200-400k Ft-t 10-20% sebesség növekedésért, hát nem, köszönöm. Fõleg ne akarják már nekem eladni a magok/szálak csökkentését pozitívnak beállítva, mikor pont most látjuk majd, hogy a dx12vel meg win10el hú de szebben és hú de hatékonyabban fogják kihasználni a több magosrendszereket. Majd ha lesz 8magos, 10nm-en gyártott cpu, ami legalább50% sebességnövekedést eredményez és megint nem kell géphez nyúlnom 10évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest