- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clorf
tag
Én egy standalone mod HoI2 bel játszottam sokat, a "Darkest Hour"-ral. Abban mintha megoldották volna a modderek (mármint akik effektíve megcsinálták a játékot mint stand alone) hogy több szálon menjen. A Grand Champing mod (a modban) volt a kedvencem.
De vannak olyan játékaim aminál teljesen mindegy milyen vga-cpu-ram van a gépben. Ark Survival még így is szétforralja a gépet közepes beállításokkal, ssd re telepítve, ment is le a gépről, esetleg ha _végre_ megcsinálják a dx12 es módot és nem a geforce os driver támogatásra fogják a halasztást, majd akkor adok neki egy utolsó esélyt -.-
-
Clorf
tag
Hát mielőtt írtam ide gyorsan rákerestem erre az igp+dvga dologra...
http://www.pcgamer.com/directx-12-will-be-able-to-use-your-integrated-gpu-to-improve-performance/Amúgy igen egy full AMD konfigban biztosan megfog valósulni a Ryzenes APU vonalon Vega IGP-vel, csak a bökkenő ott volt az én esetemben, hogy nincsen időm kivárni hogy legyen belőle termék + amit kifelejtettem indokként: olyan játékokat játszok ahol kell az 1magos teljesítmény mint a,Stellaris vagy Natural Selection 2 stb.
Megjegyzés: Stellaris így is diavetítés (mid game), hiába a 2x akkora (cinebench 11.5 64bit) 1 magos teljesítmény a régi FX-6300omhoz képest -.-
-
Clorf
tag
Most építettem egy hónapja az asztali konfigom,
i5 7600 (hd630) + Gigabyte R9 280xElvben vannak olyan feladatok amiknél előny lenne hogy van Igp aminek közös memória területen tud dolgozni a CPU val (mennyire örültem amikor a HTPC-m be vett Amd A10 5800k ról kiderült hogy az kuka ebből a szempontból mert az még nem tudta ezt -.-).
Egyenlőre csak SVP-nél élvezem azt, hogy igp-vel dolgoztatom a programot, 12w+ fogyasztással, a Dvga meg pihenhet közben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest