Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clorf
tag
Hát mielőtt írtam ide gyorsan rákerestem erre az igp+dvga dologra...
http://www.pcgamer.com/directx-12-will-be-able-to-use-your-integrated-gpu-to-improve-performance/Amúgy igen egy full AMD konfigban biztosan megfog valósulni a Ryzenes APU vonalon Vega IGP-vel, csak a bökkenő ott volt az én esetemben, hogy nincsen időm kivárni hogy legyen belőle termék + amit kifelejtettem indokként: olyan játékokat játszok ahol kell az 1magos teljesítmény mint a,Stellaris vagy Natural Selection 2 stb.
Megjegyzés: Stellaris így is diavetítés (mid game), hiába a 2x akkora (cinebench 11.5 64bit) 1 magos teljesítmény a régi FX-6300omhoz képest -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest