- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Most vettem 300 Forintért 3 hónapot... Forza 5, Snowrunner, Halo Infinite voltak az első letöltések. Megnézem talán még a Flightsimet, bár már kirepkedtem magam, eladtam a joyt is.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
maxymillion #13 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem! De sehol nem találtam rá választ az interneten...
Ma rendeltem egy xbox series s alap gépet game pass nélkül, mivel a game pass ultimate-t úgysem használnám ki, minek fizessek még azért is felárat...
Gondolom ingyen lehet a free to play játékokkal (forti, warzone stb) multizni, a többi címhez (pl FIFA) live gold kell ahhoz hogy multizhassak?
És itt jönne a valódi kérdésem:
Az xbox game pass - ban (NEM ultimate) van live gold? Vagy csak az a kb. 100 játék elérhető ami benne van aktuálisan a game passban. Azokkal tudok játszani, de online multihoz már gold kellene?
Vagy mégis jobban járnék az Ultimate game pass - szal?
Előre is köszi a választ.
-
FUTURE87
csendes tag
válasz
maxymillion #10 üzenetére
elvileg igen, mert ea desktop appal indítja, szal a mostani accodrol fog futni akkor is
-
Amúgy tényleg, a kommented közepén járva mindjárt Steve Ballmers "Developers" videója meg az őrjöngős, ugrálós videója jutott eszembe, amin mai napig röhögök.
Utána meg mindjárt az Xbox konzolok elnevezése ugrott be, annál is valami "nagyon fiatalosnak meg menőnek akarok tünni" Microsoftos alkalmazott agymenését látom. Kész csoda, hogy a Windows elnevezése normális maradt, mintha a Windows részelegen normálisabb figurák dolgoznának.
Amúgy ami a PC Pame Pass logóját illeti, igazán lecserélhették volna a Windows logóra ha már új nevet is kapott.
-
maxymillion
tag
Jelenleg van ea külön előfizum, pár játékkal tolom néha. Ha azt megszüntetném, és átállnék a pc game passra. Tudnám onnan folytatni a játékokat, a régi accountommal? Vagy nulláról indulnek?
-
kyokarate
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kèrdèsem, hogy mindenképpen felhő alapú gamet szeretnèk. Akkor melyik a legmegfelelőbb nekem. Stadiàt próbàltam, nekem az nem jött be.Milyen lehetőségeim vannak, hogy változatosabb kínàlatom legyen, illetve az Ultimate-et ajánljàtok-e? De ha jól láttam az xboxos nekem pc-s kellene.
Köszönóm
-
ricsip
addikt
Sose ment a mikroszoftnak a fiatalos, vicces, poénos, modern. A mikroszoft mindig is azt a "40 éves szemüveges, kékinges, ál-jópofizós idióta irodai IT főnököd" stílust testesíti meg.
A kretén termék/szolgáltatás/csapat elnevezések meg a cég dns-nek a szerves része. Ezt 100 év vagy 10 generáció után sem fogják bírni levetkőzni magukról. -
Yeffy
veterán
jopofa a patch notes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korábbi név sokaknak kicsit megtévesztő lehetett, az átnevezés kicsit pontosítja, hogy mi is ez a szolgáltatás valójában.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest