- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
3 gép közül választanék, most cserélem le a régi MSI L735 (Gamer notim), ami megszolgálta a magáét, de már sz@rrá ment. Nem működött a Backspace a hossz Ű és alatt az enter. A billentyűzet ott beljebb is volt, a zsanér a bal felén eltörött és recsegett de kegyetlenül mindig azt hittem letörik a kijelzőm.
Nos a 3 versenyző, aki tud nekem kimerítő válaszokat adni azt megköszönném, mondjuk GX720-ról nagyon jókat hallani.
1. - MSI GX720, nofene 240.000-ről felment 248ezerrel ami baj, mer rá kell fizetnem 8ezret.
Sebaj.
2. - Acer Aspire 7738G-744G50MN, az a baj Acerről nem tudok semmit.
3. - HP DV7 1030ep, HP-t nem ismerem szintén, de olvastam róla rosszat is.
Véleményezzétek szerintetek melyik a legjobb vétel. MSI felé hajlok, de mivel a réginek is sok lett a hibája, hát nem tudom. Ez a GX720 fém? Jól össze van rakva? L735-ö, ugyanaz szinte mind a GX701 végül is a ház maga az ugyanaz csak a belseje más!
Érdekelne játék alatt a melegedés, és HD filmek alatt hányas fokozatba megy a venti. Akinek ilyen van az ossza meg velem. Mer régi MSI-men HD (720p) 3-4esen ment a venti, full HD-n amelyik elment azon meg maxon és este nagyon de nagyon zavaró.Bocsi, hogy hosszú lett, válaszokat előre is köszi aki segít.
-
Milan24
aktív tag
HD film nézés alatt milyen a hűtés? Gondolok arra, hogy én notimon este nem nagyon tudok HD-t nézni mer süvít a venti és nagyon fel kell hangosítani a filmet, és mit mondjak zavar is nagyon különben. Hűtéséről, illetve mikor kapcsol nagyobb fokozatra venti, meg alapból megy-e meg ilyenek, ha nem gond leírnád?
Jah és enyémbe még az is zavar nagyon ha netezek, is feljebb kapcsol 2-es, vagy netán 3-as fokozatba. Jó mondjuk ebbe AMD van, de már intel procissat akarok mindenképpen.
-
Milan24
aktív tag
Valaki elmondaná melyiket érdemesebb megvenni? MSI GX620 vagy GX720, annyi a különbség, hogy a 720-as 17"-es kijelzővel van.
Jah és akiknek ilyen van játéktesztet írhatna, illetve milyen OP-rendszer alatt vannak a tesztek. Érdekelne a COD4, COD5, GTA IV, új NFS-ek.
Előre is köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EAFC 25
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest