Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Csak én nem találtam, hogy milyen toner kell bele és mennyibe kerül? A lap/ft költség az érdekes, és nem a hiper-szuper kétsoros kijelző. De nem várok sok jót, amikor már 1000 meg 1500 lapos tonereket is kiadnak. Főleg, hogy az ilyenekben mennyi van gyárilag, hohó...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
törölt tag
válasz Depression #4 üzenetére
Nem értek különösebben a nyomtatókhoz, de én a maximum ennek a felére tipplenék. Vagy ez annyival tartósabb és megbízhatóbb lenne, mint egy otthoni lézernyomtató, hogy 5-ször annyiért adják? A tudásban nem látok különbséget.
-
Depression
veterán
Szerintem meg ezeknél nem az ár a fontos, hanem a fenntartási (nyomtatási) ktg.
Az ára azért lesz hatalmas, hogy elhiggyék, hogy ér valamit. Ha mondjuk 100k alatt lenne, akkor gagyinak titulálják és nem veszik meg.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
spirit007
senior tag
"...míg dupla oldalas nyomtatásnál 14 oldal/perces sebességet ér el."
És ezt önállóan tudja , vagy kell opcionálisan hozzá "lapfordító"
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #1 üzenetére
jah, engem is... itt a cégnél hp laserjet p3005n van, ez is kb ugyanaz a kategória... érdekelt volna épp ezért az ára... ez anno vagy negyed milla volt :S szűk 2év alatt 112ezer oldalt nyomtattunk vele átlagos 3.6%-os lefedéssel... 5en vagyunk rá összesen...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
Pedig az ár érdekelt volna leginkább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM