Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok mi a különbség régi és új között?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
ughhh
senior tag
Szeptemberi megjelenés:
Celeron Dual-Core G440
1.6GHz / 512KB / 1MB L3 / 1 core / Socket 1155
Celeron Dual-Core G530
2.4GHz / 512KB / 2MB L3 / 2 cores / Socket 1155
Celeron Dual-Core G540
2.5GHz / 512KB / 2MB L3 / 2 cores / Socket 1155
Core i3 i3-2120T (3rd quarter)
2.6GHz / 512KB / 3MB L3 / 2 cores / Socket 1155
Core i3 i3-2125 (3rd quarter)
3.3GHz / 512KB / 3MB L3 / 2 cores / Socket 1155
Core i3 i3-2130 (3rd quarter)
3.4GHz / 512KB / 3MB L3 / 2 cores / Socket 1155
Core i5 i5-2320
3GHz / 1MB / 6MB L3 / 4 cores / Socket 1155
Pentium Dual-Core G630 (3rd quarter)
2.7GHz / 512KB / 3MB L3 / 2 cores / Socket 1155
Pentium Dual-Core G860 (3rd quarter)
3GHz / 512KB / 3MB L3 / 2 cores / Socket 1155 -
zapok
aktív tag
válasz #19617792 #28 üzenetére
+1!
Ez bizony így van.
Én viszont még várok, hogy olcsóbb legyen a K sorozat (kb. jó fél évig) és cserélem a jó öreg 775-öt!
Am. minek ez a sok buldózeres - ami egy még nem is létező proci - feltételezés (ha így lesz, ha úgy lesz hsz.) egy Intel hírben.[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
gorgo
őstag
ha-ha, én is már egy jó éve nézegetem az 1155-ös lapokat meg hozzá valami 35W-os procival. Ami mellesleg tönkreveri a mostani 4 éves 2magos AMD+ X1950Pro-t csak maga az APU/IGP vagy nem is tudom minek nevezzem már...
És mire kell? Semmi komolyra, azért veszek (majd), mert a mostani alaplapom lassan döglődik."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
nemethati
senior tag
A kérdés az, jön-e hetente/havonta olyan forradalmi játék vagy program ami indokolttá tenné számodra a váltást illetve az éppen aktuális "csúcshardverek" használatát?
Én biztos 1-2 évig fogom gond nélkül használni az új konfigomat: i3 2100 + GTX560 + 8GB RAM"Nem akkor lesz valami elavult, ha jön az utódja, hanem akkor, amikor a szükségleteidet, igényeidet már nem tudja kielégíteni."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdemes, hiába jön majd valamikor új platform, le kell tojni azt. Most veszel egy i5-2500K-t és 2-3 évig legalább remekül tudod majd használni, ha húzol rajta, akkor még tovább is. Nem tartós befektetés ez, hogy meg kelljen fontolni a döntést olyan alaposan. A PC eleve csak pénzkidobás... Meg értelmetlen is folyton azt lesni mikor jön az új... Vagy most veszel jót, vagy vársz egy életen át.
Nem akkor lesz valami elavult, ha jön az utódja, hanem akkor, amikor a szükségleteidet, igényeidet már nem tudja kielégíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
Kérdés?
érdemes még i5 2500K-ra váltani 1155ös konfigban, vagy jön lassan vmi új széria? Lassan aktuális lesz. lenne a csere és nem szeretnék több10Eft-ot kidobniaz ablakon.
-
nemethati
senior tag
Most vettem egy i3 2100-at ami az én igényeimet bőven kielégíti. Azonban ha kijön a Bulldozer és hozza ezt a szintet már váltok is
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hmmm még nem kell cserélnem egy ideig
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
banhammer
veterán
Az Intel úgy látszik még nem akarja kiadni az újabb Core i7-2xxx-et.
Az AMD Bulldozer startja után szerintem várható a CPU megjelenése.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
xAttilax
őstag
nem rossz, nem rossz csak a fránya i3 K-s proci jönne már...
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Geller72
veterán
Biztos baromi bonyolult lett volna az i3-as generációt 3-as kezdőszámmal ellátni és így tovább. Most kiba' logikus az i5-23xx.
-
mcsabee
senior tag
"A harmadik i3-as az alacsony, mindössze 35 wattos TDP keretből gazdálkodó 2120T lesz"
Ez nem hangzik rosszul. Vajon milyen árban jöhet ez?
Stay a while and listen...
-
Jim-Y
veterán
De ennek még értelme is van, szerintem a jól fogyó processzorok azok lennének, amikor i3 szintjét hoznák minél erősebb IGP-vel, nem pont fordítva, hogy a top processzorokba rakják a legerősebb IGP-ket, nagy arányban aki olyan cpu-t vesz annak lesz mellette diszkrét vga, szerintem.
-
Kronos3000
senior tag
Nekem a LIano nem kicsivel tűnik jobbnak,és AMD-s hagyományok szerint még olcsóbb is lesz a versenyképesség miatt...
Wasabi...
-
Mans20
addikt
Mért nem elég az ami már kijött,nem tudom.
-
Mercutio_
félisten
-
Jim-Y
veterán
i3-2100K még mindig nincs Ellenben a HD3000-es i3-nak örülünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest