Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliGamesHD
tag
Én megvásároltam a billentyűzetet , és ha megengeditek leírok róla egy pár tapasztalatot.
Nagyon szép , és rengetek funkciót lehet rajta beállítani . Kényelmesen, gyorsan és pontosan lehet vele gépelni. Játék közben is hozza amit kell . Tényleg csak dicsérni tudom . Egyedüli hátrányként az árát tudom felhozni...
Esetleg ha bárkinek kérdése van akkor írjon és válaszolok neki !
Videóim róla:
Kicsomagolás : [link]
Bemutató: [link]
Tapasztalatok videó hamarosan ....youtube.com/user/zoligameshd
-
jamez
senior tag
na kb ilyen a mai igény: végy egy lapod csesszél billenytűket oszt kész. Semmi design egy vonalzó kell:
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
ezek egyedi "logiteches" cuccok voltak, de látod itt is mit kifogásolnak: túl csicsás. A népnek a tök egyszerű kell. Minimál. semmi sallang. tessék.
Nekem meg 60 e ft-ért adjanak valami pluszt a dologba! a 910 sokkal érdekesebb ugyanennyiért.A logitechben pont a jellegzetes igényes külső tetszik. Megnéztem élőben a 910-t nekem a kapcsoló nem jött be, de amúgy szép jószág. Ez a meg egy unalmas szar lett, mint a többi.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
troviko
senior tag
Logitech G510s és G500s tulajként azt tudnám hozzáfűzni a cikkhez, hogy szégyen. Szégyen, hogy a Logitech így arcon csapja a 15 éve hű vásárlóit.
Sem egér, sem billentyűzet fronton nem találok méltó utódok a két említett eszköznek. A Logitech szép sunyiban eltávolította az LCD kijelzőket és a G gombokat a billentyűzetekről. A valódi innováció helyett elmegy egy populista, profitmaximalizáló, néphülyítő irányba. Sz@rt gyárt méreg drágán.
Az új egerei annyira rondák, hogy epét hányok tőlük, az ergonómiájukról már nem is beszélve. Én a G5-el kezdtem a sort, aztán jött az 500 és most az 500s, eddig mindig kényelmes volt, a gombok nagy részét elértem, a Protheus Core-on kb semmit nem érek el, és az egész egy kényelmetlen POS.
Sajnos nagyon úgy nézem, hogy 15 év után tényleg márkát fogok váltani. Pedig eddig kb. minden perifériám Logitech volt, még távirányítónak is egy 350-es Harmony-t használok. Ennek most vége, a Logi gondoskodott róla, hogy a jövőben ne az ő perifériáit vegyem.
https://www.oldtech.hu/
-
-
duke
aktív tag
"Mikor éljük meg, hogy minden egyes billentyű kijelzővel van szerelve és olyan kiosztásra váltok amilyenre akarok? "
Ja en is erre varok mar jo ideje. Persze elmeletileg keszult mar ilyen, csak hat tobb ezer dollarba kerult, vagyis olyan mintha megse. [optimus]
Sajnos azota sem kezdtek tomegessen gyartani, jo lett volna, ha mostanra ez mar alapfunkcionak szamitana. -
jaffa 2843
Ármester
Úristen, ez mentve.. Győnyörű (Már csak az 50 dolláros szállítási költséget kellene kijátszani valahogy)
Basszus mint csodaszép. Egy classic billentyűs fából készültet bármikor adoptálnék.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Exodius
őstag
Ha kiszámoljuk az árát, akkor fele annyi pénzből veszek egy rakás Genius-t, azt a másik fele a pénznek megmarad.
-
nyunyu
félisten
Kár, hogy még mindig az ősrégi írógépekhez kitalált sor és oszlopelcsúsztatást használják...
Nemreg "osztogattak" Massdropon, 2 nap alatt elfogyott a felkinalt 10db
valamilyen mátrixhoz közelebbi bilentyűzet-elrendezéssel, ergonomikban még érdekelne is.
Neten hegyekben allnak a kulonbozo tervek, pl. Key64, ErgoDox, stb.
Utobbi annyira nepszeru, hogy rakat kulonbozo felkesz epitokeszletet is lehet kapni, amit neked csak ossze kell legozni a neked tetszo kapcsolokkal, kupakokkal.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
PetX
aktív tag
-
vaakuum
addikt
Kár, hogy még mindig az ősrégi írógépekhez kitalált sor és oszlopelcsúsztatást használják...valamilyen mátrixhoz közelebbi bilentyűzet-elrendezéssel, ergonomikban még érdekelne is.
Így viszontJa, az ára meg nagyon
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vjozsef
senior tag
válasz rottenbull #22 üzenetére
Azert nem olyan egyszeru, mert forrasztani kell az aljzatot.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, a Macbookok esetén is azért működik, mert nem fekete alapon fekete billentyűzetek vannak, hanem ugye szálcsiszolt alu a háttér és világításból arra is jut. Van kék háttérvilágításos G15-öm és sosem tudtam teljes sötétségben használni (hiába adott extra fényt még a monitor is), míg az MBA-nál ez tökéletes.
Be kell írni a képkeresőbe mondjuk egy G15 nevét, megnézni egy teljesen sötétben készült képet és ugyanezt egy macbook billentyűzetnél. Zongorázni lehet a különbséget.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
McSico
senior tag
Ennyi pénzért remélem nem spórólják ki a magyar kiosztást. Ezen a téren elég szánalmas a piac. A legolcsóbb kínai vacak is van magyar kiosztással, ezekből a drága cuccokból meg simán kispórólják.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Kasya
nagyúr
Nekem nagyon tetszik. Vegre nem egy bazariian futurisztikus bill.
Bar meg kivaloan tartja magat a napelemes k750-em, mire a dontesen elgondolkodom, lehet ertelmes aron is lesz. -
törölt tag
Piacos.
-
exedoc
senior tag
Kövezzetek meg, de nekem ez a megvilágítás már nagyon csicsa. Az X millió leütésbe meg sose hittem. De még ha igaz is, akkor is rohadtul túlárazott.
-
takacsbotond
őstag
Volt szerencsém ezekhez az új Logitech kapcsolókkal szerelt mechanikus billekhez, és nem valami jók.
Részemről maradok a Cherry MX-nél.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
duke
aktív tag
Hat valamit nagyon rosszul csinalsz, ha minden billentyu tonkre megy amihez hozzaersz
Minosegi problemak mindenhol vannak. Nekem is tonkrement ket logitech billentyu is. Csere utan, fel evvel, a masik pont ugy romlott el mint az elso. De ettol meg amig mukodott addig nem tapasztaltam semmilyen hatranyat a vezeteknelkulisegenek. -
nyunyu
félisten
Hajaj, masfel evig hasznaltam egy L Cordless Desktop Comfort billzetet.
2 ev utan megszunt mukodni, hiaba tettem bele vadiuj elemet.Aztan melohelyen egy szinten 27MHz-s HP Bumblebee is ugyanigy halt meg masfel ev utan, de azt a BTC gyartotta. (mint a legtobb brand PChez szallitott billzet+egeret, szoval L csunyan benezte az OEM uzletagat, most meg sirnak, mnt a furdos qrva, hogy nincs eleg forgalmuk.)
2.4GHz-s Unifyingos L K750-nel mar nem voltam ilyen szerencses, az egy honap alatt kinyirta a benne levo toltheto gombelemet
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
duke
aktív tag
válasz jaffa 2843 #37 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de en semmilyen hatranyat nem tapasztaltam a vezeteknelkulieknek.
Sok even at hasznaltam a logitech, regebbi vezeteknelkuli billentyuzetet, ami meg 27 Mhz -es technikaval ment, de mindenre tokeletes volt. A mostaniak, meg mar 2.4 Ghz -en mennek, ezert nem tudom elkepzelni, hogy barki, barmiben is kulonbseget talaljon, egy vezetekes billentyuhoz kepest. -
nyunyu
félisten
Oke, de ledek kozott is van minosegi elteres. Felolem meg gyarthatjak akarhol, dzsunkas akkor lesz, ha vacak.
LED kelloen binaris megbizhatosagu: ha tul nagy aramot adsz ra, onnantol nem mukodik.
Magatol nem szokott tonkremenni.
-
őstag
Beteg árazása van. Még fele ennyiért sem lenne semmi realitása, hiába Logitech.
Simán találok harmad ennyiért is nagyon jó billentyűzetet, ami ugyan ezt tudja.[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
Kicsit drága ennyiért akár vízálló is lehetne.
-
-
tDr1v3r
veterán
Két réz kontakt van benne, ha az egyik nem érintkezik akkor a másikkal még működni fog a kapcsoló. Ami más kérdés, hogy ettől még beragadhat a retektől... elvileg ezekben a Romerekben van valami biszbasz hogy ne bottom outoljon (gondolom valami műanyag hártya vagy valami ilyesmi), de azt mondják hogy amiatt nem fut valami folyamatosan a slidere.
Tekintve hogy a régi billentyűzetek közül is mennyit lehet használni (még nem is IBM-eket, de mondjuk ALPS-os Apple vagy Dell billentyűzetek, vintage Cherry-k) el kéne bírnia a mostaniaknak is a terhelést - már ha nem Kailh kapcsolós a billentyűzet.
Nálad egy un. keychattering jött elő, próbáld meg kitakarítani a kapcsolót sűrített levegővel vagy valami olyan tisztítószerrel ami nem marja a műanyagot.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
TTomax
félisten
válasz rottenbull #22 üzenetére
Ja csak nem ártana szerszàm hozzá,meg idő.Mert nem biztos,hogy azt a kevés szabadidőmet ami van a billentyűzetem szétszerelésével és forrasztgatásával szeretném tölteni.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
duke
aktív tag
Jol nez ki, tetszene, kar hogy nem vezeteknelkuli.
-
nyunyu
félisten
-
Scholes9
nagyúr
A 70 milliomodik leütés után pedig megsemmisíti magát a billentyűzet
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Stunts666
őstag
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Az, hogy mit engedhetsz meg magadnak es mit veszel meg magadnak... 2 kulonbozo dolog...
-
[CsuCsu]
őstag
Oke, de ledek kozott is van minosegi elteres. Felolem meg gyarthatjak akarhol, dzsunkas akkor lesz, ha vacak.
Azt a tesztet meg en is lattam. Hasonlo erzesem akkor van, amikor csapolnak a kinai LEGO-masolatoknak, amik egyebkent kokemeny intellektualis tulajdont is sertenek.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
RGB LEDeket linkeltem, nem komplett dzsunka billzetet.
Tegnap lattam valami kinai elektronikai hulladek tesztet a Logouton, inkabb nem alltam neki kommentalni.
Ja, amugy Logitech is Kinaban gyartat mar ezer eve.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Tigerclaw #25 üzenetére
Nem csak a karaktert kell megvilágítani a billentyűk tetején, hanem a billentyűzet kontúrját is láthatóvá kell tenni.
Fekete alapon fekete arnyekokat nehez eszrevenni.
Miota lecsereltem a billzetem kupakjait feherre, azota sotetben is meg tudom kulonboztetni az egyes gombokat.
Arrol nem is beszelve, hogy a feliratok is olvashatoak a TV fenyenel...(Nem tudom, akarjak-e rendelni 200db RGB LEDet az epulo billzet projektemhez. )
-
Locutus
veterán
válasz rottenbull #24 üzenetére
Ez akkor se azt jelenti amit te írtál...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom a Logitech továbbra is rossz úton jár a billentyűzet világítás területén. Nézzenek meg a macbook-ot és másolják le. Nem csak a karaktert kell megvilágítani a billentyűk tetején, hanem a billentyűzet kontúrját is láthatóvá kell tenni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Locutus
veterán
válasz rottenbull #20 üzenetére
Senki nem mondta, hogy az alatt szereztem, sőt, azt se, hogy annyiért
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
warcat
veterán
Beginning Feb. 8, 2016, the following products will be bundled with a full version of The Division, available at participating retailers, online stores or gaming.logitech.com:
-Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard
-Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Keyboard
-Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Keyboard (Europe only)EA: It's in the crate!
-
Locutus
veterán
Most veszem észre: A G810-en más a keycap (hagyományos) mint a G910-en. Úgy tűnik dobták a homorú kupakokat. Pedig én szeretem őket a G910-en, szerintem baromi jók. Viszont más fórumokon azért bőven volt olyan, aki pont emiatt nem szerette
-
Goblin12
őstag
LOGITECH --> LOGi --> Hogy is mondjam, Tartsák meg.
Ott a Corisair K95 lehet drágább de legalább 100x szebb és valamivel többet tud.
-
Locutus
veterán
-
nyunyu
félisten
Beszantottak az olcso OEM termekvonalukat, mondvan nem keresnek rajta eleget.
Erre a premium vonalat meg ugy arazzak, hogy nem lesz aki megveszi, igy azon sem fognak keresni.
Meg par ilyen huzas, es mennek a lecsoba, hiaba volt valamikor nagy nev a Logitech.
-
jaffa 2843
Ármester
Azért ez nem igaz.
Gyakorlatilag az egész optikai "G" lineupjuk faja. (G100s, G302, G303, G402, G502 csak nehéz, G602 az egyetlen wireless alternatíva játékra és precíziós munkára)Billzetből még nem csináltak az IBM Model M óta baromi jó billzetet. Ha újra kiadnák NKROval már szaladnék is a boltba. (Nyilván a régi Model M-et nem adnám oda senkinek, mert kedvenc. 22 éve rendületlenül és hibátlanul üzemel)
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
TTomax
félisten
Engem leginkább az érdekelne,hogy mennyire birják ezek a switchek a gyürödést,mert sajnos anno a k95öm üditöt kapott,vettem erre egy 2013as razert,ami elkezdett duplázni,föleg irás közben zavaró,nemrég egy erös fél éve vettem egy k70et,de mostanra már ez is duplzáz,meg csinál érdekeses dolgokat.Lehet csak ki kellene takaritani,na de akkor is zavar hogy ennyire érzékenyek...anno volt egy ibmem azzal embert is ölhettem volna akkor is birta,szóval az érdekelne ez a switch mennyire érzékeny a koszra,meg esetleg szörre ,hajra...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
F34R
nagyúr
Ronda, gagyi a G leginkabb.
-
thomeef
őstag
Ellenszenves egy cég ez a Logitech, látja hogy más cégek (corsair, steelseries, coolermaster, daskeyboard, ducky stb.) mennyiért adják a felsőkategóriás termékeiket, persze hogy ők is annyiért akarják. Csak azt felejtik el hogy ők meg sem tudják közelíteni azt a minőséget...Hangszóróikra, fejhallgatóikra ugyanígy igaz ez. Egérből van talán 10-ből 1, ami Logitech, és használható. Lassan Genius szintű márka lesz a szememben...
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Locutus
veterán
Leginkább egyikhez se, nézd meg a G910 reviewkat. Ugyanaz a switch lesz ebben is.
Halkak, és rövidebb úton járnak mint a Cherryk, plusz a világítás nem olyan mint az ökörhugyozás, hogy szélén mellette alatta mindenhol jön a fény. Tényleg csak a betűk világítanak, és azok is egyenletesen.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
TTomax
félisten
Nagyon tetszik, na de 189euro??Ez nagyon horror ár olyan 120 körül azonnal vennék.Azt lehet tudni melyik Cherry MX kapcsolóhoz hasonlitható?
-
[CsuCsu]
őstag
En szoktam a legkevesbe horogni az ar miatt, de ez tulzas. Olyan €40 csak az RGB LED.
A minosegi Corsair Strafe hasonlo kialakitassal €150. Az sem olcso, de a Cherry MX mar bizonyitott a LED meg nem er annyit.
A kinai dzsunkas termekek pedig meg ennel is olcsobbak, es letezik par tisztesseges darab is.
-
Locutus
veterán
Azért ilyeneket kár hangoztatni, mert az igazságtartalma közel zéró
Nekem 2db G910 is van (együtt se kerültek ennyibe), és baromi jó billentyűzet minden tekintetben. Szóval ez az újdonság se lehet rossz, az adott switchekkel. Ha most kéne vennem, akkor lehet hogy nem a terebélyest, hanem a TKL-t, vagy ezt venném - normális áron. De ha tényleg 189 eurót kérnek ezért, akkor nemtom kinek szánják...
Jön a G900 egér is, ha az tényleg azt tudja mint a G502, csak még ráadásul vezeték nélkül is, és mindössze 107 grammban, akkor az is egy baromi jó egér lesz. Csak ne kérjenek ennyit érte...
-
CsonkaImo
addikt
Jó látni, hogy egyre több gyártó használja a klasszikus formát gamer vonalon is.
(#1) nlpK: Van jóval drágább billentyűzet. Sőt a 200-300K-s videokártyákat is viszik. Ennek is meglesz a vásárlóbázisa
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
189 euró? Ennyibe a G910 se került...
-
SunMount3r
nagyúr
Tetszetős, világítós bill, megfelelő média kiosztással. Az ára viszont horror, 57K egy billentyűzetért??? El van ez a Logitech szállva egy picikét..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest