- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Még mindig drága de: Kingston A400 2.5 960GB SATA3 38 280 Ft-tól
Jelenleg szerintem elértünk a "senki földjére"
RENDSZERNEK már elég egy 120-240 GB-os vagy pár játéknak egy-két combos programnak 480GB-os DE E felett - speciális igényeket most hagyjuk az partial így is - tehát ADATTÁROLÁSRA még alkalmatlan.
Hiszen arra kellene 2-4 TB legalább az pedig még egy 22 ezer Ft-os 3TB-os HDD-hez képes HORROR.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Ideiglenes tárolásra igen, hosszútávúra nekem még mindig vagy egy 3.5" belső vagy egy usb3-as megbízható külső inkább.
Viszont a gyorsaságban az SSD a nyerő és a halkságban is.
UI:
Tárolásra nekem egy 6 TB WD-RED HDD, 1 WD Elemets 1 TB külső HDD + jó pár Panasonic BD-R 25 GB és Verbatim DVD+R UAE( arab emírségek) lemez szolgál.
Ide kerülnek a nagyon fontos adatok, bőven elférek rajtuk.Ebből a 6TB nincs egy éves a többi + lemezek több évesek már és hetente ellenőrizve !
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Robert07
aktív tag
A PRO szeria meg mindig ketszer annyira terheheto, legalabbis papiron. A valosagban tobbet varnek tole, mert az MLC es TLC kozott nagyobb a kulonbseg. Persze ez ott, ahova szanjak teljesen mindegy, adatkozpontokba meg van direkt oda szant SSD tobb over provisioning-el es ezaltal meg nagyobb terhelhetoseggel (papiron is), tehat igy elegge retegtermek lett a PRO sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- JavaScript topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest