- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
A "sima 970"-et kérdezte a kolléga és a cikkben is 970 EVO PLUS-ról van szó tehát ne keverd ide a PRO-t lehet annál olcsóbb lesz, és talán jobb is.
- 970 EVO 512GB-os 38k
- 970 PRO 512GB-os 50k
- 970 EVO PLUS 512GB-os 150 euró kb. 50k vagy inkább több. 55-60kAz igaz, hogy ez inkább a PRO vetélytársa hiába EVO a neve és ha jól látom ez is MLC ami külön jó pont a tartósság javára.
Blaise
A SIMA EVO-nál drágább lesz.
Ahogy látom amennyivel jobb annyival drágább tehát adtak a szarnak egy pofont.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Gyerekek én itt kérek elnézést mindenkitől, hogy felhoztam a témát!
-
Cs1csó
félisten
Konkrétan erre gondoltam : videóvágás mikor nagyobb méret miatt a az "anyagnak" is érdemes gyorsabb táron lennie, de a géphasználók elhanyagolható százaléka vág videót napi rendszerességgel. (azért hangsúlyoztam ki ezt is, mert hébe-hóba egy két videót összevágni házilag arra elég a HDD hiszen nem az idő lesz a lényeg)
A vicc, hogy most még ugye drága kb. 1TB SSD 40-50 ezer forint (ÁFA-val stb.) de ha HDD-k méretnövekedése elég nyögvenyelősen halad tehát, hogy tartani tudják a 2,5"-3,5"-t jelenleg kb. 8-10TB-nál járnak és ezt ebben a méretben simán le fogják hagyni az SSD-k pár éven belül, ha jól tudom már le is hagyták csak még forgalomban kevéssé elérhető.
Tehát egy tenyérnyi - 2,5" - háttértáron 20-30-50TB az már elég jó lenne, persze mindenképp pár ezer forintos áron mert akkor megint adtunk a xarnak egy pofont hogy 10 ezer forint / TB áron lesz kapható.
-
Cs1csó
félisten
Még mindig drága de: Kingston A400 2.5 960GB SATA3 38 280 Ft-tól
Jelenleg szerintem elértünk a "senki földjére"
RENDSZERNEK már elég egy 120-240 GB-os vagy pár játéknak egy-két combos programnak 480GB-os DE E felett - speciális igényeket most hagyjuk az partial így is - tehát ADATTÁROLÁSRA még alkalmatlan.
Hiszen arra kellene 2-4 TB legalább az pedig még egy 22 ezer Ft-os 3TB-os HDD-hez képes HORROR.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest