Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
OFF:
nekem is volt Clip (még a sima), elég jól szól tényleg (mondjuk utána az S9-nél nekem nagyon érződött a különbség, természetesen pozitívan) és azért az igaz, hogy ilyen áron, ilyen minőség+szolgáltatások=nagyon korrekt! Sajnos az akkuja tényleg kevés volt (ez még a régi Clip, nem ismerem az újat). S9-nél az AMOLED sokat dobott akkuüzemidőre.
OFF vége
ON:
nekem is úgy tűnik, hogy a régi Touch-oknak még volt létjogosultsága a piacon, mert ugye: nagy kijelző, Wi-Fi, multitouch, stb. És főleg ha az ember be tudta szerezni külföldről, meg még itthon is jobb ára volt, amennyire tudom.
De mára én sem sok értelmét látom, még az eddigi keveset sem. Főleg ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő