- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
bocs nemide..
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
GegeWarrior
senior tag
Halmozzák az élvezeteket
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Ricco_hun
senior tag
10-15k-val lemegy a HD4890 ára, ha megjelennek a dx11-es karik? Kétlem (bár jó lenne). Ugyanis Abu is megmondta, hogy nem a régebbi kártyák helyére fognak érkezni az újak, hanem melléjük és teljesítmény szerint fogják őket beárazni. Tehát a HD4890 marad 50-55k-nál (bár pár ezrest biztos csökkenni fog) és majd ehhez képest annyival fog többe kerülni egy esetleges HD5870, amennyivel gyorsabb nála. Konkurencia nélkül meg nem hiszem, hogy csökkeni fog majd a kezdőára az új kariknak.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Hebry
senior tag
Raktársöprés elindult, csak így jobban eladhatóak.
-
-
- = Zk = -
félisten
Én nemvagyok hanyatt dobva egykét terméktől...
De lehet beleugrom egy második 4870-be. Vagy egy 4890-be. Hajlok az utóbbi felé...
Bármilyen is lesz a DX11 első ATI fecskéje, nem én leszek az első, aki hazahozza..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Peti78
őstag
Nem látom értelmét, de ők tudják
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
P00By
nagyúr
Passzív tetszene...
-
-
MODERÁTOR
Hiszen ez a 4890-es ez egész baráti áron van. Ezzel még nem is késtek el nagyon, a hűtés is talán jobb mint a referencia. Igaz, már tényleg csak akkor érné meg megvenni, ha nagyon sürgős a dolog, lassan jönnek a modernebb cuccok.
-
Silentfrog
veterán
Szerintem megszunnyadt egy munkás a ddr 2 futoszalag mellett és irdatlan mennyiségü ddr2 ram keletkezett.Ezért van még mindig ilyen sok uj kiadásu videokártya ddr2 vel. gondolom a munkás bérérből levonják! Nem értem mire jo ez.Kiváncsi lennék a ddr2 és ddr3-dd4 memoriák beszerzési árára.Lehet hogy nagy a difi az áruk között ezért nem a gyorsabbat használják.
-
-
Devid_81
félisten
Ez a 4890-es nagyon olcsónak ígérkezik
...
-
Ari18
őstag
Szórják csak ki a maradékot, ez nekünk vásárlóknak csak jó. Igaz a ddr2-es sántit, de mivel passzív HTPC-be még elmegy.
-
Mr.Csizmás
titán
jó újra látni Club3D-t
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
FRENK1988
veterán
4890 41k-ért egész baráti. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog még lejjebb menni mire kijön a DX11-es kártyák.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Male
nagyúr
Szerintem kéne tippversenyt indítani, hogy mikor fogynak már el ezek
Hihetetlen komolyan... és még 1GB-os verzió is lesz
Vajon mennyi lehet az árkülönbség a GDDR2 és a GDDR3 között? 20 cent?
(Vagy a memgyártó úgy adja, hogy ha X mennyiségű GDDR2-t is átvesznek, akkor a GDDR3/4/5 olcsóbb... ) -
félisten
De miért DDR2? Miért? Ez simán vásárlók ellen elkövetett merénylet....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Geönczy
aktív tag
Hát mondjuk a kis Radeon nem is melegszik fel nagyon, így könnyű hűteni.
A hűtő egész tetszetős nekem rajta.
Mondjuk bejönnek még a 90 fokban kihajthatós passzív hűtők is. -
Fücsök007
őstag
Úgy néz ki, hogy kisöprik a maradék készletet az 5-ös széria érkezése előtt!