Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Az megint más kérdés, de mint mondtam falra is van több megoldás. Tény, hogy a legolcsóbb a véső-kalapács kombó, de az sokáig tart és megeröltető. Valamivel gyorsabb a vésőgép, és még kényelmesebb, ha kölcsönzünk egy falhoronymarót. Legdrágább (és egyszerübb) pedig a falra (kíbülről) szerelhető, lapos kivitelü kábelek.
Mindenki maga dönti el, hogy mik az igényei. Én azt mondanám, hogy árban kb ugyanott van mindegyik megoldás, csak van ahol pénz helyett kemény fizikai munkával és idővel kell fizetni.
sz: Én is panelban lakok és jól elvagyok a fejhallgatómmal. Bár a velőtrázó mélyek néha hiányoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Különösen vékony hangfal + mélynyomóval egybeépített erősítő = Yamaha YHT-S400.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest