- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont így 30-35 körül kezdődnek el az alap dolgokra(net, email, film, zene, alapszintű játékok) már használható tabletek. WayteQ xTab 7Q vagy 8Q szerintem jobb választás ennél az Archos-nál. Ezek a kis márkák nagyrészt csak átmatricázott kínai termékeket forgalmaznak, de a WayteQ gyártó is.
Üdv, pengwin
-
Simi87
senior tag
Annak az egobot-nak a távja egy kalap kaki. Eladtam belőlle egy csomót, de kb. a 90%-át visszahozták. 1-2 ezerrel drábábban viszont már jó cuccok vannak.
-
Kakaduku
senior tag
Engem az Archos tablet érdekelne. Nem vagyok otthon a tablet témában így segítséget szeretnék kérni. Mennyire megbízható és egy átlagos felhasználásra mennyire elegendőek ebben az árkategóriában található tabletek?
-
Dexar007
veterán
válasz fornettisuti #48 üzenetére
Te ki vagy? Es miert hasznalod az avatarom?
Give me your cum,bull!
-
mepet
addikt
Ez a QNAP valami szponzora a ph-nak? Otthonra szánt NAS-okról cikkeztek havonta többször, és 85ezernél indulnak (vinyó nélkül természetesen). Ezek szerintem vagy nem otthonra szánt modellek, vagy csak nem magyar otthonokba szánt modellek...
-
fornettisuti
veterán
ránéztem árukeresőn az ideapadra és marhára mindenhol ugyan annyiba kerül, mint a reklámozott oldalnál, sőt van, ahol olcsóbb is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
hemaka
nagyúr
Dell monitor baba, jöhet egy.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Mercutio_
félisten
Van rájuk root, (legalább is a Vétekre, mivel az egy átcimkézett cucc) és tudnak mp3/flac lejátszást is-
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SaGa59
őstag
válasz Mercutio_ #31 üzenetére
Két széria biztosan, de azokat már nem forgalmazzák, max használtan vagy beragadt raktárkészletről kapsz: A Sony TRS-ek és a Nook Simple Touch verziók. Ezeket rootolni és lehet és ez után már fel lehet rájuk tenni a google play appot. Ezeket az új cuccokat nem ismerem, de előbb-utóbb valaki gyárt rájuk rootot, ha elég sokat eladnak belőlük.
Természetesen együtt kell élni a nagyjából max 2 FPS frissítési sebességgel, a színek hiányával, de egyszerűbb böngészésre, szótárazásra megfelelőek. A PH mobil változata szerintem alapból is olvasható rajtuk a beépített böngészővel. A hangoskönyv is mehet, ha alapból tud a készülék hangokat, zenéket lejátszani, de őszintén szólva ebből a szempontból egyiket sem néztem meg.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
PandaMonium
őstag
Ezek az olcsó notik még mindig egyszerű pénzkidobásnak tűnnek.
Az új Dell monitorok viszont nagyon jók, ráadásul azt hittem, hogy drágábbak lesznek. A felszereltségükhöz képest még nem is vészes az áruk.What I cannot create, I do not understand
-
kromatika
veterán
Dell UltraSharp U3415W Nagyon tetszik.
-
Rica
senior tag
A 27-es Dell monitor nagyon kiralynak tunik. Kicsit talan a dizajnon csiszolhattak volna minden extra koltseg nelkul.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
vimes
senior tag
-
tixem
addikt
Olcsó világítós billentyűzetek közül továbbra is a Genius G255 a legértelmesebb. Nem egy Osmium, de még mindig jobb, mint az a modecom vacak.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
sagem
addikt
Ez szerintem nem így van, nekem egy Toshiba w8-as tabletem van, abban is csak 16GB a tárhely, de 2 GB a rendszermemóriája. Tény, hogy szűkös a hely, de nagyon sok mindent lehet SD kártyára is telepíteni, pl. nálam a Steam is onnan fut, s így egész korrekt játékokat lehet varázsolni egy ilyen kis tabra. Másrészt a legtöbb tipikus "tabletes" app alig foglal helyet, ha valaki azokat használná.
Nyilván a 32+ GB az igazi ezt aláírom, de ha valaki tudja mire szeretné használni és jó áron (ez fontos) tud hozzájutni egy ilyen táblához akkor szerintem nem a 16GB háttértár hanem az 1 GB memória a legnagyobb baj..legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
zetor2000
őstag
Vége!
Lehet rendelni opcionálisan ugyan, de távirányítót a nap cuccoshoz. Fogalmam sincs, mennyire hasznos, de csak kényelmesebbé teheti a házimozit. Ahogy láttam, sima bill+egér kombót is kezel, de azért májerebb egy infrás vacakkal klikkelni, mint a klavit nyomkodni.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
Mercutio_
félisten
A cikkben szereplő Icarus Illumina2 HD-n és a Wayteq xBook-60FL-en kívül van még olyan e-book olvasó, amin droid fut és e-ink kijelzős?
Miben tud kevesebbet egy droidos tablethez képest, milyen korlátok vannak?
Pl. tudok-e angol tanuló programokat (ankidroid, duolingo, Fluent english) telepíteni és használni, hozzá hangos könyvet hallgatni, valamint Ph-t tudok-e olvasni rajta?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mi a repülős game neve ami létszik a monitoron?
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Decske
senior tag
Azért vitatkoznék vele, hogy a windows 8-as tabok semmi nem jók. Napi rendszerességgel használom a switch 10 első generációját. Jó kis pörgős masina, eddig még nem futottam ki a 2 gb-ram ból sem, pedig használva van rendesen (egyetem, meg hurcolásos gép), egyedül az a bajom vele, hogy ha billentyűzetről felhajtva alvóból kapcsol be, akkor nem tudom a kijelző fényerejét módosítani, csak miután újraindítottam.
Napokban néztem a második generációját, hát most már nem ezt választanám az biztos.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
törölt tag
Nekem pont ennyire kellene. A mostani (androidos) tabletem nemrégen ment tönkre, viszont jó lenne egy ilyen netezni, fb-re, meg wordre. Pontosabban a régihez is csak egy normális billentyűzet kellett volna.
Az viszont engem is aggaszt, hogy csak 1/16?
Van 3G nélküli is, de annak is csak regisztráció után lehet látni az árát.
Így most elbizonytalanodtam, hogy windowsos billentyűzetes tablet, vagy laptop? -
caprine
senior tag
A lenovo flex megtetszett, sőt lehet be is nevezek rá nyáron. A digitáblát meg ki kéne probálni milyen lehet, bár ez a 100 rugó azért picit huzós erre a célra 1 átlag felhasználónak.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
fondorlatos
aktív tag
A világítós modecom billentyűzet nem rossz meg aztán a monitorok sem!
A NAS okat kicsit drágának találom, de aki nem akar barkácsolni, annak jó lehet. Na meg a hdmi kimenet sem jön rosszul ha közel a tv. -
Surface-ben alapjáraton 4GB kétcsatornás RAM van, atomos tabletekben mint írtam max. a fele. Surface-ben rendes SSD van, atomos cuccokban eMMC.
Emellett a Surface-ben aktív hűtéses 4. generációs Core i notebook procik vannak, míg a Bay Trail alapú tabletek hardvere kb. egy Core 2 Duo processzor szintjét hozza... de nem mindenben, és nem is tartósan, mert a passzív hűtés és alacsonyabb TDP keret miatt nem tudja sokáig tartani a burst órajelet.Lehet, hogy Windows 8 fut mindkettőn, de azt te is tudod, hogy a windows képességeit az alatta lévő hardver behatárolja.
Üdv, pengwin
-
SunMount3r
nagyúr
A Sims-es cuccokat már évek óta kapni...
(Szerk.: a SS padokról már nem is beszélve... )
(Szerk.2: az utóbbiakat viszont tényleg nem lehet eleget ajánlgatni...)
[ Szerkesztve ]
-
az egyik monitoron amin egy repülős játék megy, annak a játéknak mi a neve?
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
jerry311
nagyúr
Ejnye no! Van arra sokkal hatásosabb eszköz is.
Pl. a rendfenntartónak becézett állami erőszakszervezetek orkjai előszeretettel tartanak maguknálviperáttükörtartó botot, arra az esetre ha fedezékből kellene leselkedni vagy valakinek segíteni akarnának sminkelésben.
Mondjuk ez nem is olyan nagy hülyeség, "önvédelmi" szelfibot azélból, acélgolyóval a végén.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Azzal a "szelfi"bottal szivesen agyonvernem a feltalalot.
Give me your cum,bull!
-
-
Garada
őstag
ModeCom billentyűzet nem is rossz, főleg amennyiért adják.
-
BlackPriest
őstag
én is erre adom a fejem, ha lemondok a fiókról, akkor "olcsón" van ház, integrált procis lap 20-ért már van, de 1150-ben is elérhető jó áron, az többet fog enni, de többet is tud, ha van rá igény
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Sicilian
addikt
Monitorok tetszenek.
nothing is true everything is permitted..
-
vimes
senior tag
Abban nem ertek egyet hogy semmire se jok, mert ezt-azt meg lehet nezni neten, fb, egy kis office, kb. ennyi, de tobb mint a semmi, vkinek ez is tobb mint eleg. De hogy ilyen aron kinaljak az 1G/16G-s modelleket lassan a pofatlansag netovabbja. Ott volt az Allview win8-as tablete, 2x ezer Ft-ert, annyit megernek ezek tobbet nem. Ennyiert mar 2G/32G jarna (Arrol nem is beszelve, hogy Kinabol 100$ korul nyomjak a 2G/32G win tabokat.)
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
-
válasz próbakocka #3 üzenetére
IGP terén meg szerintem elég komoly eltérés van a Bay Trail-es és a Haswell-es lapkák között.
Annak lenne-e valami technikai akadálya, hogy egy szétszedhető tablet billenetyűzetes dokkolójába extra akksit és dGPU-t, valamint egy HDD helyet alakítsanak ki a gyártók?
Tabletként elég lenne egy Bay Trail (vagy ami váltani fogja) meg annak az IGP-je, netbookká/szubnotivá alakítva meg lenne benne egy mobil GPU, hogy egy picivel komolyabb dolgokat is lehessen csinálni.Üdv, pengwin
-
general
addikt
a Wacom Intuos Pro M néhány hónapja 99.000.- volt, nem tudom, hol itt az akció. nem szívlelem az ilyen mondvacsinált reklámot, hogy akcióós, most ennyiért csak, miközben egyébként is annyi.
-
gerii
addikt
A Win-es tablet kb semmire nem használható, és drága is.
-
próbakocka
senior tag
"Processzor terén a benne dolgozó Intel Atom Z3735F lazán felveszi a versenyt az imént említett Celeronokkal"
Azért ezek az atomok még mindig iszonyat karcsúnak tűnnek ... A N2940-hoz képest kb 65%-ot tudhat, vagy többet?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
bbrain
tag
A QNAP 253-as jó cuccnak tűnik, és ha minden igaz, akkor ki tudja váltani a HTPC-t.
Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest