- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Attilakirály #39 üzenetére
Szervusz Uram!
Köszönöm szépen Neked.
Isten áldjon!Dombi Péter Bp.XXII.Ker.
-
Potzee
addikt
válasz Attilakirály #33 üzenetére
ASUS TUSL2-C -Intel PentiumIII 1.0GHz Tualatin –512MB SD Ram –10.2GB Quantum Fireball –Riva TnT2 32MB - Windos 98SE...néha beröffentem az Öreget és akkor pörög néhány DOS-os játék...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
kpal
nagyúr
válasz Attilakirály #33 üzenetére
ezt értem, csak arra mondtam ,h "jó volt" mikor csodálkoztak a Gef 4-en most teljesen más világ van ami nagy kár.
-
kpal
nagyúr
válasz Attilakirály #30 üzenetére
igen anno jó volt ,de most
-
M@trixfan
addikt
válasz Attilakirály #19 üzenetére
Azt hiszem eladtam, nem emlékszem már pontosan. Radeon 9500@9700 pro jött utána. Na az is egy nagy legenda volt, az utolsó darabot hoztam el még az eredeti helyén lévő Pixel-ből. Az a kártya mai napig unokabátyámnál van. Szerintem nagyjából ez volt az az idő amikor lezárult a klasszikus értelemben vett számtech korszak. Utána már ez a brutális marketing áradat vette kezdetét amiben ma is vagyunk számtech szempontból. Egyébként volt még két mém kártyám Az első az Asus AGP-V3000 Nvidia Riva 128 chipsettel. Videó ki- és bemenettel. Akkor még azon ment a morfondirozás, hogy ez vagy Voodoo 2 legyen. 386sx után PII 233 64 MB rammal 1997-ben enyhe ugrás volt számomra akkor ott volt még az ezt követő Asus Geforce Deluxe. Azzal jött be a Hardveres TNL egység, 64 MB rammal, 3D szemüveggel. De szerettem azt a kártyát is! Különben a mostani MSI 4870 OC-m is megérdemli a legendás státuszt. Ha belegondok most már negyedik éve szolgál. Az a vicc, hogy 1080p-ben játszom rajta a Metro 2033-at, persze ésszerű kompromisszumokkal. Most már szeretnék fejleszteni, tevékenység szempontból is át kell szerveznem a gépemet.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz Attilakirály #17 üzenetére
Nekem volt tőlük a legendás Geforce 2 Titanium sorozatból, életem egyik legjobb VGA-ja volt.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EVGA Geforce GTX 1660 SC Ultra Gaming 6Gb videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest