Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz Attilakirály #19 üzenetére
Azt hiszem eladtam, nem emlékszem már pontosan. Radeon 9500@9700 pro jött utána. Na az is egy nagy legenda volt, az utolsó darabot hoztam el még az eredeti helyén lévő Pixel-ből. Az a kártya mai napig unokabátyámnál van. Szerintem nagyjából ez volt az az idő amikor lezárult a klasszikus értelemben vett számtech korszak. Utána már ez a brutális marketing áradat vette kezdetét amiben ma is vagyunk számtech szempontból. Egyébként volt még két mém kártyám Az első az Asus AGP-V3000 Nvidia Riva 128 chipsettel. Videó ki- és bemenettel. Akkor még azon ment a morfondirozás, hogy ez vagy Voodoo 2 legyen. 386sx után PII 233 64 MB rammal 1997-ben enyhe ugrás volt számomra akkor ott volt még az ezt követő Asus Geforce Deluxe. Azzal jött be a Hardveres TNL egység, 64 MB rammal, 3D szemüveggel. De szerettem azt a kártyát is! Különben a mostani MSI 4870 OC-m is megérdemli a legendás státuszt. Ha belegondok most már negyedik éve szolgál. Az a vicc, hogy 1080p-ben játszom rajta a Metro 2033-at, persze ésszerű kompromisszumokkal. Most már szeretnék fejleszteni, tevékenység szempontból is át kell szerveznem a gépemet.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz Attilakirály #17 üzenetére
Nekem volt tőlük a legendás Geforce 2 Titanium sorozatból, életem egyik legjobb VGA-ja volt.
-
M@trixfan
addikt
Ilyen kártyák láttán mindig olyan kedvet kapok vizes gépet építeni. Istenem, ha kizárólag a PC lenne az életben amire szeretnék, illetve kell költeni akkor már rég vizes konfigom lenne. Sajnálom a vízhűtés felárára a pénzt és attól tartok váltáskor eladhatatlan egy ilyen vizes kártya. Ebben van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
- Sapphire Nitro+ Radeon RX-570 8 GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest