Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
Mira használod te a gépet, hogy évente akár többször is ujra kell rakni vagy a fiad milyen szemétdombról szedett
szarokkalprogramokkal mérgezi szerencsétlen wint?A házi laptopon vagy 2 éve megy a 7, a munkagépen csak azért lett 1 éve ujrarakva mert a 32 bitet 64re cseréltem. Egyik se babusgatott jószág, hanem keményen melóra használt cuccok.
Elképzelni se tudom, mit kellene tenni egy w7-el, hogy ujrarakást igényeljen (tekintsükk el a direkt rendszerelbarmolástól)
Most olvasom a lassulást. Továbbra se értem, a kétéves laptop se lassult, az asztali se lassul. Az XP lassult.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest